Opinie: Bal onderweg naar het doel

Welke kiezers willen de komende regeerperiode daadwerkelijk met hun stem een beter verdienvermogen voor onze boeren realiseren?

Deel dit topic

Reacties

Jaap40
Helaas, vwb CDA ben ik afgehaakt.
broeker
CDA trekt steeds verder naar links

+1
Boerbakje
@broeker agenda 2030
Coen
@Boerbakje , alles wat nu naar links trekt heeft al een brain-wash sessie gehad van WEF: o.a. The Great Reset, BuildBackBetter
Melkweb
Misschien moeten we wat minder afhankelijk van de politiek worden. Krijg nou niet de indruk dat bloementelers, akkerbouwers hetzelfde afvragen. Altijd maar aan de bedelstok van de politiek blijven door slimme gegeven subsidies is jezelf voor de gek houden dat je nog ondernemer bent. Misschien is het verlies nemen, reorganiseren van de sector nog wel de enige vruchtbare toekomst voor ons. Zelf ons boontjes maar doppen, laten we daar maar op richten want vanuit Den Haag komt geen wonderen
+2
Kringloper
@Melkweb Wat jij wil gaat niet lukken zolang je onderdeel bent van de EU.
Nederland bepaald namelijk bijna niks meer zelf, hebben zich volledig overgegeven aan Brussel!
Greetje
@Melkweb gisteren nog wel een hartekreet van een akkerbouwer tegen wopke op tv, bij nieuwsuur was dat meen ik
+1
oubi
@Greetje zij was wel een beetje naief. Er is een groot woningtekort; er moeten 1 miljoen huizen gebouwd worden en dat kan een beetje binnenstedelijk maar het meeste op landbouwgrond.
De boeren die het aangaat denk ik niet dat zij er problemen mee hebben als ze 5 tot 8 keer de landbouwwaarde beuren. Als bij haar het schip met geld langskomt voor woningbouw dan denk ik niet dat ze zo emotioneel is.
Weidezicht
@oubi woningbouw is niet de grootste bedreiging van de landbouw inderdaad.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0