Lilianne Ploumen (PvdA), geen vleestax maar maak groenten goedkoper.

Wekelijks 4 gehaktballen moet mogelijk blijven 😄 .

Op 8 maart namen Lilianne Ploumen (PvdA) en Sigrid Kaag (D66) het tegen elkaar op in het verkiezingsdebat op NPO1. Hier een fragment over de vleestax.

Deel dit topic

Reacties

+1
BertK
Goedkoper ten koste van de boer zal niet gaan, BTW naar nul-tarief voor alle (!) onbewerkt voedsel zou een goed plan kunnen zijn.
+3
jan w
@BertK
Alleen die groenten btw vrij die aan de nederlandse productie-eisen voldoen. De rest de btw verhogen naar 21%
+1
de jonge
@jan w groenten en vlees van nederlandse bodem naar 0%. de rest naar 21%
dorpsrandhoeve
Ze willen dat de groenten goedkoper worden. Veel goedkoper dan nu kan niet, dan is het voor veel akkerbouwers op dit moment interessanter om meer graan te telen. Met groenten heb je nogal wat risico.

Ik verwacht eerder dat groenten in de toekomst duurder worden door het steeds kleiner wordende middelenpakket. Steeds meer teelten verdwijnen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0