Geert Wilders op Facebook Watch



Quote:
Harry Mens interviewt me bij Business Class, zondag 10.30 uur op TV RTL7 maar hier alvast de primeur!

Deel dit topic

Reacties

+2
Kringloper
Niks mis mee, kunnen zomaar de grootste worden, wat zal het land daarvan opknappen!
+4
cjw73
@Kringloper waarom zal het daar van opknappen? Een meerderheid krijgt hij nooit en regeren is hier compromissen sluiten.
Kringloper
@cjw73 Inderdaad compromissen sluiten, maar wel altijd de verkeerde kant op, volgens mij heb je het interview niet eens geluisterd?
+4
cjw73
@Kringloper nee heb het ook niet geluisterd en das ook niet nodig. Want hij kan ook niks alleen.
Bartlehiemboer
@cjw73 Weet je dat ik zo'n opmerking zo ontzettend dom vind. Ik kan u nu totaal niet meer serieus nemen. Alsof u niet geschoold bent. Je hoeft het er niet mee eens te zijn maar verbreed wel je horizon door een standpunt ook eens in een ander daglicht te zien. Door je er niet eens voor open te stellen??? Dat geef ik mijn kinderen niet mee voor een mooier Nederland
+2
cjw73
@Bartlehiemboer maakt mij weinig uit wat je van mij vind hoor. Wordt er warm nog koud van. We hebben hier een verkiezingsstelsel waarbij 1 partij nooit de meerderheid krijgt en dus ook niks alleen kan veranderen.
+1
de jonge
@cjw73 er kan wel degelijk wat veranderen als bv fvd pvv een bbb en een ja 21 aan de meerderheid zouden komen. als we allemaal gaan luisteren en stemmen wat de gezeten politiek wil dan weet je dus bij voorbaat al dat de landbouw in nederland met een jaar of 20 is verdwenen. het is maar net wat je wilt.
+3
cjw73
@de jonge fvd en ja21 gaan echt niet samen regeren bbb krijgt niet eens een zetel dus de meeste dromen zijn bedrog.
+1
Bartlehiemboer
@cjw73 Dromen kunnen het leven wel mooier maken.....
cjw73
@Bartlehiemboer das wel zo.
+3
Porky
@cjw73 goh wat ben jij een optimistische gezellige kerel zeg ,met jou kun je een feestje bouwen. Denk dat jij wel de gezelligste thuis bent
Bartlehiemboer
@Porky Dat dacht ik vanmorgen meteen al. Toch sympathiek dat duimpje van hem. Zal dat biertje ook wel goed komen.
cjw73
@Bartlehiemboer staat hier altijd koud dus je bent welkom hoor. 🍺🍺
de jonge
@cjw73 ach dan kan het ook nog fvd pvv bbb sgp en het cda. er zijn meerdere wegen die naar rome leiden. het beleid wat de laatste jaren ingeslagen is gaat de landbouw het niet mee redden. de gezeten partijen roepen het zelfs hardop dat ze er minimaal 50 tot 75 % uit willen hebben, dus degenen die nu nog op die partijen gaan stemmen hebben volgens mij de moed al laten zakken en stemmen met hun ""lot"" in. maar klaar,een ieder zijn eigen keuze en zijn eigen mening gelukkig
+1
cjw73
@de jonge nou cda hoort ook bij dat anti boereclubje hoor.
+1
de jonge
@cjw73 klopt,maar die slingeren de laatste jaren toch al met iedere wind mee, dus past die mooi bij dit opzetje toch? grinning:
marcsterreborn
@de jonge sieg heil
+1
de jonge
@marcsterreborn en dat slaat op??
Nevergiveup
@cjw73 is je onderbroek nog schoon 🤣🤣
+3
Bennie Stevelink
@Kringloper Wilders wil helemaal niet regeren. Dat hebben we toch al gezien tijdens het gedoogkabinet. Hij wil alleen regeren zolang hij populaire dingen kan doen. Maar je kunt niet alleen populaire dingen doen. Je moet soms ook moeilijke beslissingen nemen die door een groot deel van het volk moeilijk begrepen worden.
Wilders kiest er dus voor om vanaf de zijlijn populaire dingen te roepen in plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor volk en land.
+1
Nevergiveup
@Bennie Stevelink Dat was 4 jaar geleden , Wilders is duidelijk veranderd en wil zeker de dialoog aan , en ook regeren.

Lijkt me een uitstekende partij om erbij te hebben.

We zullen zien , als hij veel zetels haalt kunnen ze nu niet opnieuw democratisch om hem heen.

Of denk jij dat hij niet wil regeren maar wel in een gevangenis isolement leeft om alleen wat in de kamer te kunnen roepen , zoals ik hieronder al schreef ......
+2
Lambert1
@Bennie Stevelink wilden ze wel pvv wou alleen niet aan die plannen van rutten en co meedoen om de zorg kapot te bezuinigen
En terecht
@Bennie Stevelink tijdens dat gedoog kabinet ,wat toen gevallen was had Wilders dat akkoord op het laatst niet getekend in het Catshuis,hij kreeg toen overal de schuld van,maar CDA EN VVD zijn net zo schuldig,wilders hield z,n rug recht,hij gaat echt niet tekenen tegen z,n zin! En dat is ook verantwoordelijkheid nemen.
arie.j
Quote Reactie van Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl:
@Bennie Stevelink tijdens dat gedoog kabinet ,wat toen gevallen was had Wilders dat akkoord op het laatst niet getekend in het Catshuis,hij kreeg toen overal de schuld van,maar CDA EN VVD zijn net zo schuldig,wilders hield z,n rug recht,hij gaat echt niet tekenen tegen z,n zin! En dat is ook verantwoordelijkheid nemen

Een permanente gedoog constructie met een grote partij die nodig is voor een coalitie is op zich al helemaal niks.
Een andere grote partij, daar regeer je mee en dan inclusief ministers, of je doet het niet.
+5
Nevergiveup
Op zich kun je je petje voor hem afnemen , of je nu wel of niet voor PVV bent, hij heeft in principe zijn leven op geofferd alleen al omdat hij geen moment zonder beveiliging naar buiten kan in dit "vrije land" Dat zegt eigenlijk al veel over zijn strijd voor ons Nederland.
+4
Kringloper
@Nevergiveup Neem ik ook m'n petje voor af, iemand die zijn eigen vrijheid opgeeft voor het onze.
+4
Jowi
@Nevergiveup (extreem) Links hoeft hier in dit land niet beveiligt te worden, die hebben niets te vrezen, dat heeft het verleden bewezen.
+7
Marco de 1ste
VVD als de dood dat mensen strategisch voor PVV gaan om maar niet de VVD als grootste uit de bus te laten komen.
+3
de jonge
@Marco de 1ste waarom denk je dat ze zoveel baggerd de media in proberen te krijgen. Dat een jesse klaver niet kan rekenen hoor je niemand meer over, dan zijn er nog wat dingetjes met een femke halsema, een grapperhausje, wat bonnetjestoestanden,zorgtoeslagjes. en het enige wat er dan gebeurt is dat ze voor de buhne even verontwaardigd zijn en ze doen een plas en gaan weer verder tot de orde van de dag...
Bartlehiemboer
@de jonge Precies, probleem is alleen dat het wel werkt als je de peilingen mag geloven.
+4
de jonge
@Bartlehiemboer ja de media probeert ervoor te zorgen dat er velen zijn die onbewust het geheugen van een doperwt hebben en selectief gaan onthouden. voor een groot deel werkt dat misschien. stel je eens fictief voor dat bv een wilders of een baudet een zoon zou hebben die had ingebroken met een verboden wapen van zijn moeder.......
Porky
@de jonge juist
Ouwe Gerrit
Kijk liever naar Fleur.

nl.wikipedia.org/wiki/Fleur_Agema/
wimpie61
Geert mag vervroegd met pensioen kan die van zijn vrije leven genieten zit daar nu opgesloten
Ik stem op Fleur
+3
brabantboer1
Misschien de realiteit eens onder ogen zien. BBB haalt maximaal 1 zetel. PVV, FVD en JA21 zijn uitgesloten om mee samen te werken zowel over rechts, midden als links. Zelfs al wordt de pvv de grootste partij, dan nog komen ze er na 2 jaar coalitieonderhandeling achter dat er geen coalitie gevormd kan worden omdat de standpunten te ver uit elkaar liggen. Vooral op het sociale vlak. Want er is meer dan landbouw. Links wint terein en daar komt een ander landbouwbeleid van. En uiteindelijk komt er een regering vanuit het midden.

Iedereen doet zijn plas en alles blijft zoals het was.
+1
slagakker
@brabantboer1 Maar PVV kan vanuit de oppositie wel gedoogsteun geven aan een coalitie. Dus ze kunnen meer macht uit oefenen dan je denkt. Dat geldt ook voor FvD en Ja 21.
torrarica
@brabantboer1 Stel zelfs al zou pvv de grootste worden, niemand wil met hem samenwerken dus heel snel gaat Rutte buiten hem om een coalitie proberen te vormen.
de jonge
@torrarica en stel dat er heel veel niet meer op de pvda d66 groen links,pvdd etc zouden gaan stemmen maar op bv de pvv, fvd bbb sgp cda en ja 21?..
kanniewaarzijn
@de jonge Dan nog.
+1
Lambert1
@brabantboer1 mocht pvv de grootste worden kunnen ze hem niet uitsluiten zo wel dan komt het niet goed in nl dan is het net Rusland
Dus een stem op pvv kan het verschil maken tussen een klaver / rutte kabinet
Of een rechts kabinet!!!!

Mijn stem krijgt pvv
brabantboer1
@Lambert1 meerderheid in kamer gaan ze gelukkig nooit krijgen.
Lambert1
@brabantboer1 dat moet ik nog zien ik weet de kans is niet groot
Maar weet ook dat veel mensen dit kabinet zat zijn en terecht !
Pvv kan het verschil maken de andere kleine partijen niet
+1
brabantboer1
Het is aan de ondernemer of ze veerkracht tonen en meeveren of er star in blijven staan.
+1
arie.j
Geert Wilders al weer zoveel jaren in de 2e Kamer en verkiesbaar.
Of die nu veel of weinig zetels haalt , daar veranderd niets mee.
Voor de landbouw en veehouderij is het een soort stadspartij met dito standpunten, je hebt er dus niets aan.
+1
Kringloper
@arie.j Typies weer zo'n ondemocraties antwoord van jou.
arie.j
Quote Reactie van @Kringloper:
@arie.j Typies weer zo'n ondemocraties antwoord van jou.

Maar weet je ook wat er on-democraties aan is? Of is het alleen maar weer eens een kreet van je?
+1
Bartlehiemboer
@arie.j Het is gewoon zo dat Rutte en zooitje heel goed weet dat de meeste mensen dom zijn en afhankelijk van geld. Op een slimme manier heeft hij in 10 jaar Rutte de mensen zover gekregen dat ze zelf niet meer kunnen nadenken. Alleen die opstandige boeren laten zich niet zomaar in een hoek zetten. Vandaar de legermacht bij opstand van de boeren. De meeste mensen zijn geworden tot marionetje popjes van Rutte en hij lacht alles weg. Tijd voor een ander geluid en Nederland weer van ons te maken Natuurlijk met een zwarte piet tussen Wilders en Baudet. Blijft u maar aan de touwtjes van Rutte hangen.
Albert Altena
Grootste partij mag het kabinet samenstellen.
Desnoods alles uit eigen partij.
En dan moeten ze maar steun krijgen uit alle hoeken.
Wat ik wil zeggen is dat coalities met links en PVV en FvD schier onmogelijk is omdat niemand gezichtsverlies wil
arie.j
Quote Reactie van @Albert Altena:
Grootste partij mag het kabinet samenstellen.Desnoods alles uit eigen partij.En dan moeten ze maar steun krijgen uit alle hoeken.Wat ik wil zeggen is dat coalities met links en PVV en FvD schier onmogelijk is omdat niemand gezichtsverlies wi

Juister is: De grootste partij mag het als eerste proberen, en dat is heel iets anders.
En een minderheidkabinet samenstellen met bv. goed dertig zetels is een lachertje en alleen maar tijd verdoen.
Vroeger was de grootste partij ook niet altijd in de regering, zelfs niet met meer dan vijftig zetels
historiek.net/dat-de-grootste-partij-gaat-regeren-…
Democratie regeert bijm eerderheid, dat is iets anders dan dat de grootste partij altijd de baas moet zijn.
+1
Kringloper
@arie.j Bijvoorbaat uitsluiten zou niet moeten kunnen, partij 1, 2 en 3 moeten het eerst maar eens gaan proberen om eruit te komen.
arie.j
Quote Reactie van @Kringloper:
@arie.j Bijvoorbaat uitsluiten zou niet moeten kunnen, partij 1, 2 en 3 moeten het eerst maar eens gaan proberen om eruit te komen.

Als het CDA met de PVV zou gaan regeren splijt het CDA, dat ze dat er niet voor over hebben kan ik begrijpen.
Niet uitsluiten? Nou als de PVV met een partij als bv. Denk zou moeten regeren, dan krijg je hetzelfde van de kant van de PVV.
Soms zijn verschillen gewoon te groot en zou samen in één regering met één beleid en met één woordvoerder niet anders dan ongeloofwaardig zijn.
Bartlehiemboer
@Albert Altena Je zou pas gezichtsverlies hebben wanneer je niet naar de keuze van het volk luistert. Neem aan dat u ook vraagtekens hebt bij Rusland waar dit al zo gaat.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
52
DEELNEMERS
20
WEERGAVES
0