Boeren willen deel Noordzee inpolderen voor landbouwgrond

ad.nl/economie/…

Deel dit topic

hans1980

Reacties

hans1980
Nog even en ik wordt weer lid
👍👍👍
robbies
Kansloos. De dijken bij de Hedwigepolder zikn nog niet doorgestoken. Zolang ze politiek bereid zijn om productieve landbouwgrond zo gemakkelijk in te wisselen voor ANDERMANS economische ontwikkelingen, is een nieuwe inpoldering niet bespreekbaar
+1
hans1980
@robbies Kom op , je moet het anders zien en is erg slim gedaan van de LTO om de noodzaak van landbouw grond aan te geven
robbies
@hans1980 idee is even sympathiek als onhaalbaar. Begrijp vd Tak wel, maar ik zie het niet gebeuren
+2
hans1980
@robbies Hedwigepolder was en is grote schande
sorry
@hans1980 de cloedt had er moeite dat die maar â‚Ŧ5,- kreeg,de polder die ernaast lag was ook van hem
cjw73
@van Ittersum 20 miljoen voor 300 hectare houdt niet over.
+1
dieks2
Idioot, onrealistisch plan. Hoewel duidelijk dat dit nooit gaat gebeuren, plaats je jezelf hiermeevals belangenbehartiger natuurlijk ook buiten de maatschappij.
+1
Ted6
Ff goed op de kalender kijken..........de 1e van de maand komt er al weer aan.
+1
Realisme
@Ted6 was eigenlijk ook het eerste deel waar ik aan dacht
George
Wat een idioten , er is landbouwgrond genoeg. We produceren nog steeds te veel voedsel anders waren de prijzen wel beter. Er komt de komende jaren genoeg landbouwgrond vrij van stoppers. Daar zal door die enkele boeren die overblijven niet om gevochten hoeven worden. Gelukkig dat er nog andere partijen in de markt zijn.
Jannus
Quote Reactie van @George:
Wat een idioten

We gaan weer naar 1 april ....😂đŸ¤Ŗ
anonymous_400
En wie wil daar wonen ? Voor de Nederlandse kust is het al gauw 20 meter diep.Het markermeer bijv is gem 3 m diep, dat is nog te overzien, er zijn vele polders in Nederland die verder onder de zeespiegel liggen.
bio boer
@anonymous_400 wat maakt de diepte uit mijn pat 10 beter onder zee mooie zavel grond kun we de veenprut land wel natuur maken 👌
achterhoeker2
@anonymous_400 Dat neemt niemand serieus, we hebben na de FDF nog een organisatie die om aandacht schreeuwt, daar hebben we er al genoeg van in Nederland.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!