Column: Oplossing Schouten voor Aerius is lege huls

Minister Schouten gaf in de Eerste Kamer aan dat de fouten in Aerius niet voor oktober uit het model kunnen. Omdat aanvragers van een vergunning daar nadeel van hebben, kwam ze met een handreiking. Die haalt in de praktijk weinig uit.

Deel dit topic

Reacties

+2
kanniewaarzijn
We leven hier met z'n allen in een openluchtgekkenhuis!
+1
BertK
Niet de juiste procedures gevolgd, dus onrechtmatig handelen van de overheid. En dat nog weten ook zonder het direct aan te passen. Je kunt je niet voorstellen dat ze dit nog niet wisten.
overstekend wild
@BertK hoe kun je dit gedrocht gebaseerd op modellen waarvan ondertussen meer dan duidelijk dat ze tot factor 100 kunnen afwijken van de realiteit, aannames en leugens, maar blijven verdedigen.
+7
Gerrit v Schaick
Gelukkig hebben we in heel Nederland tenminste nog één journalist die de moeite neemt om zich echt te verdiepen in het stikstof circus👌

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0