€˜Funderingsschade dreigt voor 1 miljoen huizen’

DEN HAAG (ANP) - Door bodemdalingen, verdroging en een lage grondwaterstand lopen in Nederland funderingen van 1 miljoen huizen een "aanzienlijk risico" beschadigd te raken. Zeker als er niet op tijd wordt ingegrepen. Daarvoor waarschuwen de huiseigenaren, woningbouwcorporaties, hypotheekaanbieders en verzekeraars. Met een heus Deltaplan funderingsschade moeten problemen voorkomen kunnen worden.
 â€˜Funderingsschade dreigt voor 1 miljoen huizen’ (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Door bodemdalingen, verdroging en een lage grondwaterstand lopen in Nederland funderingen van 1 miljoen huizen een "aanzienlijk risico" beschadigd te raken. Zeker als er niet op tijd wordt ingegrepen. Daarvoor waarschuwen de huiseigenaren, woningbouwcorporaties, hypotheekaanbieders en verzekeraars. Met een heus Deltaplan funderingsschade moeten problemen voorkomen kunnen worden. Het bericht ‘Funderingsschade dreigt voor 1 miljoen huizen’ verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!