Melkprijs naar 45 cent!!

Tis een kwestie van maanden dat we de 45 cent aantikken. Vandaag een historisch sterke stijging van boter en melkpoeder op de GDT veiling van wel 15%!!!!!!!!!

Deel dit topic

Reacties

+2
Realisme
Krijg ik altijd iets te horen van lange termijncontracten. Lopen altijd af als de prijs laag is🙄
Twentsch Land
Oké als jij gelijk krijgt ... stop ik met klagen over de geen nabetaling.
+1
Melkweb
@Twentsch Land te karige deal...laten afspreken stoppen met overal over en op te klagen?😂 in jou geval alleen dat dus
familie pelle
@Twentsch Land
Ik heb liever een kratje bier......
Twentsch Land
royale
@familie pelle we hebben al eerder na een bijzonder en slechte periode een goede melkprijs gehad. Ook na de MKZ kwam er een goede periode. Je kunt nog weleens gelijk krijgen. Het grote verschil van toen en nu is dat de grondstofprijzen meer bepaald worden door beleggers.
+1
Realisme
@royale je zal maar meemaken dat je 45 ct hard nodig heb om het voer te kennen betalen
Bartlehiemboer
Ik geloof er niks van. Ga er maar van uit dat na de verkiezingen alles op de schop gaat. Er zullen veel boeren er mee op houden of emigreren. Ja, wat dan nog blijft en mee gaat met de eisen kan dan waarschijnlijk wel meer voor zijn melk krijgen. De biologische melk zit momenteel op 0,50 is ook zo gek niet. Maar dan moet je wel anders boeren en wie wil het en wie kan het. 0,45 voor gangbaar... Denk het niet.
+1
bio boer
Heeft dat zin 45 cent als campina het niet kan betalen moeten de Campina boeren 20 cent na heffing betalen in 2022 😅 lopende contracten van campina gaan niet om hoog
+1
Spuit11
Er is geen enkele reden om 45 cent te gaan betalen. De boertjes leveren ook wel voor 35😔
Jaap40
@Spuit11 en anders onze buitenlandse collega's wel.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0