Flinke subsidiepot beschikbaar voor nieuwe stalsystemen

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit stelt miljoenen euro's beschikbaar voor onderzoek naar innovatieve stalsystemen voor de veehouderij. Wageningen University & Research is tot nu toe betrokken bij 19 van 22 toegekende aanvragen, goed voor een subsidiebedrag van 14,5 miljoen euro.

Deel dit topic

Reacties

Realisme
Plan Nieuwkoop kreeg 300.000 van LNV voor pilotproject waar ook nieuwe stalsystemen onderdeel van het uitmaken. Lekker verschil ook. Met pzh geld totaal 500.000 en dat word nog vechten om het echt bij een boer op het erf te krijgen.
JohnDeere7serie
@Realisme hadden ze de subsidieaanvraag dus beter door de wur kunnen laten invullen en insturen.
+3
Realisme
@JohnDeere7serie denk niet dat dat uithaalt want alles wat er dan extra was binnen gekomen was in de klauwen van WUR blijven hangen.
+2
STOPPEN MET DIE DONDERSE LTO VLOEREN.
+5
kanniewaarzijn
Ze houden elkaar weer lekker bezig! Een economie die draait op gecreëerde problemen, en de hardwerkende Nederlander maar belasting betalen.
Kringloper
@kanniewaarzijn Wat maakt dat beetje geld nou uit, als je ziet wat er naar Zuid Europa gaat, daar is dit niks bij!
Farma_boerke
De WUR zit weer gebeiteld, de rest resteert ook nog 3,49 miljoen (ILVO & Aeres)
DeBoerin
WUR weet wel hoe de geldkraan open gaat en als het niet hun kant uit vloeit.......................
groeier
En over 3 jaar moet alles weer anders, zoals we zo vaak gezien hebben.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0