'Investeren voor generatie, niet één kabinetsperiode' - Interview Eline Vedder

Klinkt niet onverstandig dit. Denk dat twee landbouwspecialisten in een grote, invloedrijke fractie (en waarschijnlijk straks ook weer regeringspartij) meer slagkracht hebben dan een communicatieadviseur met boerenhart in een fractie waarvan nog maar de vraag is of ze een zetel krijgen in de Kamer. In dat laatste geval geef je D666 en GroenLinks het landbouwbeleid op een presenteerblaadje. Dat kan verstandiger...

Originele beschrijving

Eline Vedder (41) is boerin op een melkveebedrijf in Ruinerwold, bestuurslid van LTO en lid van de Provinciale Staten van Drenthe. En ze staat op nummer 23 van de CDA-lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. CDA-Kamerlid Jaco Geurts doet op Twitter een oproep om haar het parlement in te stemmen, zodat zij dè landbouwwoordvoerder van haar partij kan worden. Boerenbusiness sprak met deze nieuwkomer.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0