Stikstofregels desastreus voor Amsterdamse haven: ‘De haven staat stil’

De stikstofproblematiek veroorzaakt ‘desastreuze’ knelpunten in de Amsterdamse haven. Bedrijven kunnen niet uitbreiden, verduurzamen of verhuizen, nieuwkomers haken af. ‘De haven staat stil.’

Deel dit topic

Reacties

+2
Frans Z.
Je zou bijna in tranen uitbarsten.
+17
George
En dat allemaal door een zelf bedacht probleem. Wat een gekken zitten er in dit land.
+3
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @George:
door een zelf bedacht probleem.

Bedoeld om de boeren uit te roken, maar dat even anders uitpakt!
Weidezicht
@kanniewaarzijn dus worden er veel meer boeren nog harder uitgerookt. Verwacht geen hulp van anderen.
hans1980
Dan kun je alleen alle boeren in her groene hart wegkopen als oplossing
+1
Zwaagdijk
Gelukkig is er Corona, en stikstof. Economisch lekker snel na de kloten met z’n allen. Misschien komen ze straks
Tot inkeer en vinden ze economie toch wel belangrijk en dan mag er meestal meer.
JohnDeere7serie
Ze hebben vast wel een recente omgevingsvergunning met een geluidsnorm erin, dan mag je de hoeveelheid N uitstoot die past binnen die geluidsnorm gebruiken als referentiesituatie. Nu met euro 6 vrachtwagens enz heb je een lagere N uitstoot dan de referentiesituatie. En voila, een nbw aanvraag met netto afname, niks tegen in te brengen toch? Toch?
bio boer
Schouten fikst zo een verguning
+1
Porky
Lekker hè ,zo,n links zooitje die het hele land naar de klote helpen,ze dachten dat ze enkel de boeren de nek om konden draaien, maar dat pakt ff anders uit, ze hebben zich door deze maatregelen ( die verder gaan dan v Brussel moet) zelf lekker in eigen poot geschoten ,ben benieuwd hoe ze zich hier uit gaan lullen.
Jawis
Dankzij de toeslagenaffaire weten ze dat ze toch niet alles kunnen maken... ik ben ook zeer benieuwd...haha.. lto zal het wel oplossen...@Porky
Mooi dicht schuiven die haven met vervuild slib , en torenflats op bouwen van 300 meter hoog , voor 1 miljoen bewoners. onvoorstelbaar wat alderbarstens dom volk in den haag. lachwekkend , bespottelijk.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's platteland en verhuizen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN