NMV niet vooraf geïnformeerd over akkoord SGD en ZuivelNL

Over de inhoud van het akkoord tussen SGD en ZuivelNL kan de NMV nog geen uitspraken doen. „Maar de wijze waarop het akkoord tot stand is gekomen, draagt niet bij aan de transparantie die wij graag zien binnen ZuivelNL”, merkt Harm Wiegersma, op.

Deel dit topic NMV niet vooraf geïnformeerd over akkoord SGD en ZuivelNL (melkvee.nl)

Over de inhoud van het akkoord tussen SGD en ZuivelNL kan de NMV nog geen uitspraken doen. „Maar de wijze waarop het akkoord tot stand is gekomen, draagt niet bij aan de transparantie die wij graag zien binnen ZuivelNL”, merkt Harm Wiegersma, op.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

labella
Zuivelnl heeft alleen nog maar ellende veroorzaakt, trek de stekker er maar uit!
+2
puntertje
@labella die Van Noort is min of meer een self destruction button, met zijn gedrag blaast hij alles op. En de meesten zullen er geen traan om laten, ZuivelNL is een geldverbrandende machine die door enkele partijen ook eens wordt misbruikt om hun zin door te drukken.
+1
kaas
Maar eens zuivel nl met een groot boeren bezoek op zoeken en de toko op slot gooien .want ze houden zich zo zelf in leven met ons geld
+1
John Spithoven
Als dan niemand de waarheid durft te vertellen, dan doe ik het.

In de werkgroep hebben we voor het bestuur vragen opgesteld richting Zuivelnl. Zie screenshot.

Na 7 weken en herhaaldelijk verzoek komt daar geen antwoord op. Als reactie wordt er geven dat een bestuurder NMV disfunctioneert. Bestuurder stem toe in een gesprek over communicatie, maar Zuivelnl wil alleen een functioneringsgesprek. Dit is niet gebruikelijk en betrokken bestuurder weigert dit. En de maatregel Zuivelnl richting bestuurder kun je in de laatste screenshot zien.

Ik communiceer dit met de buitenwereld in het kader van transparantie.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+3
mlkvhoudr
Wederzijds puberaal gedrag, als jij niet doet wat ik wil dat jij doet dan doe ik net als of je niet bestaat en nodig ik je niet meer uit, het verdiend allemaal niet de schoonheidsprijs, ook als de nmv zich als een stampij makende kleuter gedraagt dienen ze gewoon uitgenodigd te worden, doe eens even volwassen met elkaar.

Van buiten af bekeken, schreeuwt deze situatie om wat vrouwelijke invloeden om het haantjes gedrag wat te dempen
+1
John Spithoven
@mlkvhoudr En daarom plaats ik dit. Openheid en transparantie. Het gaat tenslotte over jou en mij.
labella
@mlkvhoudr as je dan voor een haantje een tijgertje terug krijgt ben je helemaal mooi klaar.
Johannushoeve cv
@labella als het maar een lieve tijger is die als het nodig van zich af kan bijten en niet aan de leiband van melkfabrieken loopt
mlkvhoudr
@labella 😆 vrouwen kijken in zijn algemeenheid wat meer naar de langere termijn dan mannen, dus een gemengd gezelschap is vaak t beste.
+1
boer.
@mlkvhoudr maar melkveehouder is geen kleuter meer maar volwassen en is opgevoed door bel leerdammer. Loopt braaf met bel mee
S69JN
Man man man, de ego’s krijgen het deksel op de neus, ze snappen niet van de hoed en de rand en blaten (lees liegen) maar een eind weg.
Realisme
@S69JN ja dat vind ik nou ook! Tijd dat zuivel nl en cs. een toontje lager gaan zingen
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!