Plan 'Natuurrijk Nederland' is oplossing voor huizentekort en stikstofprobleemOriginele beschrijving

Urgenda wil samen met boeren dit plan oppakken en vraagt een volgend kabinet om met Ruimtelijke Ordening aan de slag te gaan.

Deel dit topic Plan 'Natuurrijk Nederland' is oplossing voor huizentekort en stikstofprobleem (nporadio1.nl)

Urgenda wil samen met boeren dit plan oppakken en vraagt een volgend kabinet om met Ruimtelijke Ordening aan de slag te gaan.

Bartlehiemboer

Reacties

+1
cornelissen
Sommige mensen kunnen leuk plannen maken. Maar ze kunnen al bij @George terecht. Hebben wel een kleine tegenvaller ,voor 60000 / ha lukt het niet, maar voor 150000/ha moet het lukken. Moet financieel overheen zijn te stappen, maar wordt wel dure natuur of maken we de bouwgrond nog wat duurder?
Overigens bij 2.6 miljoen /ha voor bouwgrond , 50 % verkoopbaar is sociale woningbouw ook al niet echt mogelijk. Daarom natuurlijk wel leuk wat te fantaseren, maar niet al te veel nadenken.
Gerrit v Schaick
Wat een niveau😬
Kringloper
Veel verstand hebben ze in iedergeval niet, trouwens, we hebben geen woningen tekort maar veel te veel inwoners. Ze hebben het nu over één miljoen woningen erbij, er zijn ook berichten dat ze naar 23 miljoen inwoners willen. Dat zou betekenen nog een paar miljoen huizen erbij, plus nog weer een dotje natuur, arme boeren☹
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!