Van seks tot landbouw: voor elk onderwerp een kieswijzer

DEN HAAG (ANP) - Van seks tot landbouw en van feminisme tot jongeren: kiezers kunnen komende Tweede Kamerverkiezingen op tal van manieren bepalen welke partij het beste aansluit bij hun overtuigingen. Naast de algemene kieswijzers, zoals het Kieskompas en de Stemwijzer, zijn er stemhulpen voor uiteenlopende onderwerpen en doelgroepen.
 Van seks tot landbouw: voor elk onderwerp een kieswijzer (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Van seks tot landbouw en van feminisme tot jongeren: kiezers kunnen komende Tweede Kamerverkiezingen op tal van manieren bepalen welke partij het beste aansluit bij hun overtuigingen. Naast de algemene kieswijzers, zoals het Kieskompas en de Stemwijzer, zijn er stemhulpen voor uiteenlopende onderwerpen en doelgroepen. Het bericht Van seks tot landbouw: voor elk onderwerp een kieswijzer verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!