Enquête natuurlijke veehouderij 2021



Originele beschrijving

Beste veehouder,

Help je even mee?

Platform Natuurlijke Veehouderij zet zich in voor het gezond houden van vee op een ‘natuurlijke manier’. Zo werken we aan kennisdeling over inzet van kruiden en natuurlijke middelen op zo praktisch mogelijke manieren. Robuuste rassen, gezonde bodems en kruidenrijk grasland zijn thema’s die hieraan gerelateerd zijn.

De basis van gezondheid ligt in goed management, huisvesting, klimaat, voeding en water. Maar op het moment dat dieren het lastig hebben is het fijn als je met natuurlijke middelen kunt bijsturen en zo inzet van middelen als antibiotica kunt voorkomen.

Met de enquête hieronder willen we ontdekken hoe we boeren nog beter vooruit kunnen helpen in het natuurlijk gezond houden van hun vee. Het invullen van deze enquête duurt een minuut of vijf. Hartelijk dank voor je tijd!

Let op, homeopathie valt buiten de scope van deze enquête. Heb je daar interesse in? Geef dat dan aan in de laatste vraag of je nog iets wilt toevoegen of aanvullen.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0