Kom in actie tegen honger!

We produceren te weinig!

Originele beschrijving

Maar liefst 690 miljoen mensen wereldwijd lijden op dit moment honger. We kunnen hen niet aan hun lot overlaten. Doneer op giro 5125 voor voedselhulp.

Bron

Deel dit topic

Reacties

+3
George
We produceren genoeg anders kregen we wel betere prijzen voor onze producten en zou boeren een goudmijntje zijn! En dat is het dus niet. Honger en amoede is geen taak voor ons boeren alleen! Voor degene die graag meer voor niks produceren of willen doneren ga gerust je gang.
+2
de jonge
@George we produceren te weinig anders was er geen honger, het zegt genoeg over hoe de wereldleiders het blijkbaar willen hebben. als ze het echt goed met de mensen voor hadden,hadden we hier in nederland geen stikstof en fosfaatjammerderij maar mochten we voedsel produceren voor een goede prijs om een beetje mee te helpen de mensen met echte armoede van voedsel te voorzien.
+3
Hans van Bergen
Het is een keuze van de overheid, deep state, EU, cmmunistische vuiligheid of allen te samen om NIET te kiezen om bij boeren voedsel te kopen en dit beschikbaar te stellen aan hongerigen. Toe ABNAmro gered mest worden ware daar ineens honderden miljarden.
+1
cjw73
Er blijft tegenwoordig veel te veel aan de strijkstok hangen bij dat soort organisaties. Directeuren, persvoorlichters, woordvoerders en nog veel meer van dat soort functies zorgen er voor dat van elke euro die gedoneerd wordt de helft al weg is. En in de landen waar het naar toe moet zijn ze meestal aan het oorlogvoeren, dus besteden ze het geld aan andere dingen.
Hans van Bergen
@cjw73 Amerikanen hebben de duutsers hier net over de grens ook moeten voeren omdat ze niks te vreten hadden.
+1
Kringloper
Ze willen alleen maar geld, we weten wat daar in die landen mee gebeurt!
Weidezicht
Gister iemand ouwehand nog gezien bij Op1? Nieuwe presentatrice gaf nogal tegengas, maar ze keuvelde lekker verder. Hier produceren wat we nodig hebben en de rest moet maar zien.
+1
Albert Altena
@Weidezicht Ik vond dat vooral Sven Kokkelmans Ouwehand van goede repliek diende.
kanniewaarzijn
@Albert Altena Beide presentatoren deden er wat lacherig over. Viel mij mee dat ze niet alles voor zoete koek slikten.
Grasbaal
Quote Reactie van @Weidezicht:
Gister iemand ouwehand nog gezien bij Op1?

Luister en huiver:
+1
JappieJo
@Grasbaal kan dit ook ondertiteld worden? Kan dat mens niet meer aanhoren
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Weidezicht:
keuvelde lekker verder

Noem je dat keuvelen? Het is net een plaat die afgedraaid wordt; ze luistert nergens naar, gaat nergens op in en ratelt het riedeltje gewoon af.
+1
Weidezicht
@kanniewaarzijn nou ja wij bedoelen hetzelfde.
Zwaagdijk
Ze zegt het wel
Eerlijk krijgen we mooi grond in handen kunnen we bouwen en meer natuur.
Zwaagdijk
En hoe we het betalen zien we wel.
Kringloper
Ze heeft nog een lagere IQ dan d’r schoenmaat!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0