Duitse Aldi gaat alleen melk van eigen bodem verkopen

Na de aanhoudende boerenprotesten verklaart de supermarktketen Aldi dat het in de loop van dit jaar in de Duitse winkels alleen nog Duitse conventionele en biologische verse melk zal verkopen.

Het concern wil niet zeggen dat álle melk in álle winkels dan al van Duitse herkomst zal zijn; maar wel dat het zoveel mogelijk melkimport wil vervangen door melk van Duitse bodem.

Deel dit topic

Reacties

Mars2
Eigen
Volk
Eerst
Achso
@Mars2 valt tegen. Uit eigen Aldi boerderij bedoelen ze
Jaap40
Einde EU? Lijkt me dat dit niet past binnen de handelsverdragen.
bio boer
@Jaap40 een winkel keten mag zelf beslissen wat die in koopt
pietjepuk
@bio boer Duitse leveranciers even de koppen bij elkaar. En dagverse melk moet 2 euro de liter kosten. Denk niet dat aldi lang woord houd.
grös
@Jaap40
Wel eens in een Oostenrijkse supermarkt geweest? Allemaal Oostenrijkse vlaggetjes bij producten, goeie zaak verder hoor niks op aan te merken.
+1
huub
De duitse Molkereien betalen slechter dan die in NL, duitse melk is dus goedkoper. Slimme truc.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0