Boerenstem verschuift naar BoerBurgerBeweging

De boerenstem verschuift bij de komende Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart naar de BoerBurgerBeweging (BBB). De nieuwe partij trekt vooral stemmen weg bij het CDA (50%) en VVD (26%). Dat blijkt uit het onderzoek van Agrio en Geelen Consultancy.

Bron

Boerenstem verschuift naar BoerBurgerBeweging
pigbusiness.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

Bartlehiemboer
Prima, laten ze daar de kiezers maar vandaan halen
+2
de jonge
@Bartlehiemboer inderdaad, ik denk dat er best veel zijn die steeds meer het hoofd de kant van bbb uit hebben hangen... laat ze een kans krijgen zou je gaan denken
+2
Spuit11
@de jonge Als je nou nog steeds in die praatjes van de VVD en het CDA gelooft... Hebben die lui wel door dat we dankzij de voorstellen van Rutte en Wopke Hoekstra het pin automaat van de rest van Europa zijn geworden? Dat kun je toch onmogelijk goed praten? Er is best een alternatief, maar die vind je niet bij het kartel wat de laatste 50 jaar aan de macht is.
+1
Spuit11
@Spuit11 bronvermelding:
+2
Coen
@Spuit11 , overheidsschulden worden de komende jaren toch gesaneerd, spaar- en pensioengelden worden daarvoor gebruikt.

resultaten van VVD en CDA uit het verleden zijn toch duidelijk, partijprogramma’s zijn er alleen om kiezers te trekken daarna wordt The Great Reset gevolgd.
+1
van Ittersum
@Bartlehiemboer De vraag is of je daar wel zo blij mee moet zijn vanuit gaande dat indien er een coalitie van meer dan 75 Kamerzetels ontstaat door wie dan ook je wel mooi buitenspel staat en je louter als stemvoer in de kamer zit. Je opmerking is meer een verschuiving van rechts naar rechts alleen dan meer versnipperd. Ik zou het meer toejuichen als er PVV of FVD stemmers alsnog besloten op BBB of op Ja21 te gaan stemmen. Die partijen hebben toch al bijna geen kans om een stabiele coalitie met welke partij dan ook te vormen. Vergis je niet, de huidige (gevallen) kabinet zou zo weer verder kunnen. We mekkeren wel maar die kiezer gaat straks spreken en die heeft Rutte nog niet laten vallen. En de partijen , behalve de VVD met FVD hebben elkaar ook nog niet uitgesloten nl.wikipedia.org/wiki/…
+1
MARTIJN G
@van Ittersum De rel van gisteren over FvD is door Ja21 veroorzaakt. Ja21 is raar en ontbetrouwbaar volk. Worden beide splinterpartijen waar niemand mee wil samenwerken. Ben best wel benieuwd naar de app groepen van GL en de PvdD. Dat wil de linkse pers zeker niet.
+4
achterhoeker2
@MARTIJN G Die rel over forum heeft de partij zelf veroorzaakt, het is een radicaal rechtse club die niks met landbouw heeft.
Peter79
@MARTIJN G als je alleen op Facebook al naar de reacties van dat volk kijkt. Daar lusten de honden geen brood van, maar komt niet in de media
Bartlehiemboer
@van Ittersum Ja, ik weet het . Maar ik ben zo klaar met Rutte. Vandaag kwamen er weer leugens van hem aan het licht ter bescherming van het koningshuis/jacht/subsidie natuur. (Zembla) Het klopt allemaal niet met die man en zijn uitspraken.
En al die uitgaven aan de burgers het laatste jaar, omkoperij.
PIONIER
@Bartlehiemboer Kun je Rutte ook betrappen op tegenstrijdige verklaringen? M.a.w. Zegt hij de ene keer zo en de andere keer zus? Gewoon ff een vraagje.
Bartlehiemboer
@PIONIER Dat is dus onze domheid en dat weet Rutte. Zodra er mensen met verstand zijn uitspraken onder de loep nemen zie je dat hij glashard staat te liegen Gewoon moeilijke woorden gebruiken, pokerfase en zijn stomme lachje. Kijk vandaag herhaling Zembla bijvoorbeeld. En zo zie ik hem zo veel voorbij komen. Als ik die programma's niet zou volgen zou ik ook ja en amen knikken naar Rutte.
de jonge
@PIONIER jawel hoor,neem alleen de mondkapjes,eerst staan te verkondigen maandenlang dat het schijnveiligheid is en nu loopt iedereen met mondkapjes en krijg je zelf boetes als je ze niet op de aangewezen plekken draagt.
de jonge
@de jonge dan nog de kindertoeslag affaire,eerst net doen of wist ie van niets en nu blijkt dat hij zelf bepaalde opdrachten heeft gegeven en om de donder wist wat er gebeurde
Realisme
@de jonge had hij 4 jaar geleden ook niet iets van 1000 euro voor iedere werkende Nederlander?
de jonge
@Realisme ja ook dat,en als we eens na gaan denken komt er vast nog veel meer naar boven
+1
de jonge
@Realisme en dan hadden we nog een bonnetjesaffaire...De premier erkende eerder al dat niet alleen Ard van der Steur op de hoogte was van wat Teeven zich herinnerde over de deal. Ook zijn eigen raadadviseur en nog vier andere ambtenaren uit zijn eigen ministerie ontvingen deze informatie. Nu is echter aan het licht gekomen dat deze vier ambtenaren nabije adviseurs zijn van de premier.

Het zou gaan om de raadadviseur van de premier, de politiek-assistent van Rutte, de belangrijkste spindoctor van de premier en de hoogste ambtenaar op het dossier. Dit betekent dat de inner circle van Rutte twee jaar lang op de hoogte was van het feit dat Fred Teeven wist hoe hoog het bedrag was, maar ze daar gedurende twee onderzoeken, rapporten, en Kamerdebatten, niets mee zouden hebben gedaan.
+1
Spuit11
@PIONIER

Je wordt op je wenken bediend. Ruim een uur tegenstrijdigheden met schriftelijk bewijs.
+1
achterhoeker2
@Bartlehiemboer Ja maak het middenrechts kleiner daar is NL bij gebaat, de BBB is kansloos ze gaan de kiesdrempel niet halen.
Een stem op de BBB is een verloren stem.
Zie de feiten nou eens , Nederland heeft zich verbonden aan het klimaatakkoord en dat is juridisch afdwingbaar .
We (de Nederlandse melkveehouderij) zal moeten bewegen naar een milieuvriendelijkere landbouw meer smaken zijn er niet ,sorry .
Realisme
@achterhoeker2 ik vraag het me af dat van die kiesdrempel. Veel mensen willen een rechtvaardiger NL en de nuance die BBB maakt in standpunten maakt een heel aantal van die punten voor veel mensen interessant. Ligt er maar net aan hoe E zich eigen weten te verkopen. Weet zelf nog niet eens of ik er op zou stemmen maar een aantal mensen die ik ken die voorheen toch links waren zien er wel een wat in omdat ze bijvoorbeeld wat zien in dat zorgfonds in een simpelere kinderopvangregeling. Heel veel mensen stemmen vanwege dat soort dingen links. Niet om de landbouw de nek om te draaien
van Ittersum
Quote Reactie van @Realisme:
ik vraag het me af dat van die kiesdrempel. Veel mensen willen een rechtvaardiger NL en de nuance die BBB maakt in standpunten maakt een heel aantal van die punten voor veel mensen interessant

het eerste klopt sws, daarom blijft de VVD het grootste. Ook mede doordat de andere partijen niet echt overtuigen.
het tweede BBB is maar voor een hele kleine groep. Dus in hoeverre moet je daar in mee gaan. De optelsom van partijen zal de doorslag geven hoe we verder gaan
+1
robbies
Quote Reactie van @van Ittersum:
het tweede BBB is maar voor een hele kleine groep.

Was PvdD ook
de hoef
@robbies ga je nu bbb stemmen dan
\
robbies
@de hoef Hier in huis wel, maar wie wat stemt houden we voor ons
de hoef
@robbies dacht dat je mij cda adviseerde
+3
robbies
@de hoef Ik heb je Omtzigt aanbevolen en niet CDA. Dat hij bij die partij zit kan ik niet veel aan doen. Provinciaal en zeker lokaal wel CDA. Landelijk vind ik het niet veel, op Omtzigt na
Bartlehiemboer
@achterhoeker2 Ja, maar dat is ook het verhaal van de wetenschappers. In het stemhokje kiezen ze vaak niet meer voor de BBB, dan gaan ze toch nog voor een partij die goed in de peilingen staan zodat je stem niet verloren gaat. Maar als je echt in een BBB geloofd dan moet je er altijd voor kiezen. Heb je er later niet spijt van.
+2
Kringloper
Alle boeren zouden op BBB moeten stemmen.
Realisme
@Kringloper niet alleen boeren. Vanachter stemwijzer ingevuld net als een paar vrienden(niet boeren). Hun kwamen op de BBB uit als eerste keus. Ik op de PVV (ben absoluut geen racist) vond het wel grappig dat hun op BBB uitkomen en ik niet. Overigens lazen ze achteraf wat opmerkingen van stellingen en het viel hun op dat BBB heel duidelijk en kort en bondig dingen onder woorden brengt.
+1
Maaslander
@Realisme Meeste problemen zijn ook wel kort en bondig op te lossen
+1
Kringloper
@Realisme ben een PVVer, maar kwam ook uit op BBB. Ik geef ze een kans.
MARTIJN G
Stemwijzer ingevuld en op 1 BBB, 2 FvD en op 3 VVD. Altijd bij de 2e kamer op de VVD gestemd dat nu veranderen.
+2
Melkputje
Beetje rare kop want het onderzoek zelf laat zien dat CDA de grootste blijft onder boeren.. framing dus. heeft dat iets te maken met korte lijntjes lijsttrekker BBB en Agrio? Hoop het niet!
Vond wel opvallend dat BBB al op twitter over uitslag onderzoek sprak voor publicatie
marcsterreborn
@Melkputje ja dat riekt
+1
@Melkputje BBB is totaal NIET betrokken geweest bij het onderzoek. Het onderzoek is opgezet en uitgevoerd door agrarisch onderzoeksbureau Geelen Consultancy in opdracht van Agrio. De uitslag van het verkiezingsonderzoek werd 1 dag van tevoren aangekondigd door Agrio met slechts 1 zin dat BBB populair is bij de boeren (na het CDA). BBB heeft daarover getweet 1 dag voor de uitslag bekend werd. Ik hoop dat het zo duidelijk is. Anders gewoon even bellen of mailen naar ons.
+1
david2
Waarom is Jan Cees niet bij BBB gegaan dat had ik nog een reden om er op te stemmen, misschien kan hij het zelf vertellen hij leest toch mee hier,in dat JA21 zie ik verder niet veel
+2
JanCees
@david2 Dat heb ik al aantal keren toegelicht. BBB moet eerst kiesdrempel slechten van 70.000 stemmen dat wordt een hele kluif gezien het beperkte aantal plattelanders en boeren .
Verder gaat het mij om invloed dus de kans dat je ook daadwerkelijk wat kan veranderen in de politiek.
JA21 heeft inmiddels 7 Eerste Kamerleden en 3 EP leden en dus in zowel de Eerste Kamer invloed als conncetie in de EU. Daardoor heeft een JA21 fractie meer kans om er toe te doen in de Tweede Kamer dan BBB.

Dat is mijn afweging.

Verder heb ik geen contact met BBB gehad.
Melkboer16
@JanCees Baudet noemde jullie judas-alliantie!
Ik zie in alle splinterpartijen helemaal niks! Als je invloed wilt hebben dan had je net als Harm-Evert Waalkens bij de pvda binnen moeten dringen!
Pieter ter Veer zat bij D66 en heeft daar ook goed werk gedaan!
ja 21 LPF FvD Dacht die bestaan over 10 jaar niet meer.
Kijk na Trots op Rita, Leefbaar Nederland allemaal tegen de 30 virtuele zetels!
Wordt allemaal niks
JanCees
@Melkboer16 Baudet roept welvaker bijzondere dingen de laatste paar maanden het begint beetje op Zonnekoning te lijken
+3
achterhoeker2
@Melkboer16 Ik vind die Eerdmans en Naninga 2 goeie personen die de vinger op de zere plek leggen zonder teveel naar rechts op te schuiven.
slagakker
@achterhoeker2 Pas op Eerdmans is tegen bio industrie. Vindt een vis in een kom al een kwelling.
JanCees
@slagakker Joost is net als ik en heel veel boeren tegen misstanden. Misstanden zijn soms te vinden en dan dien je dat verbeteren . Daarvoor heb ik ooit het Vertrouwensloket Landbouwhuisdieren opgezet en knok ik al een 25 jaar tegen de misstanden in de Oostvaardersplassen en nu ook in andere zogenaamde "natuur"gebieden
Peter79
@JanCees misschien is jou interpretatie van misstanden wel iets anders dan de rest van de partij. Ik neem aan dat alle veehouders hier op het bord tegen misstanden zijn, maar er zijn van die idioten die vinden zelfs dat een koe insemineren of een kalf bij de koe weghalen bij de misstanden gaan horen
+2
Boerbakje
@JanCees al die zetels die je noemt zijn er door stemmers die ooit op fvd hebben gestemd, is dat niet een beetje glad ijs?
Boerbakje
@Boerbakje Er valt deze keer voor een ieder echt iets te kiezen of doorgaan met al die virus waanzin maatregelen of terug naar het oude normaal.
JanCees
@Boerbakje Dat gaat niet op voor de kandidaten voor de Tweede Kamer die hebben geen Kamerzetel gehad bij FvD
+1
Boerbakje
@JanCees Dat snap ik.
het gaat mij er meer om dat je aangeeft dat omdat deze zetels bij de partij horen je denk dat mensen eerder op ja 21 stemmen dan een partij die die zetels niet heeft.
Voor sommige kiezers werkt die misschien zo daar staat tegenover dat er ook veel mensen zijn die het zetelroof vinden en het om die reden juist niks vinden.
Ik zou deze groep niet onderschatten.

Ik vind het nog steeds jammer dat forum in oude vorm is opgeblazen.
Nu heeft iedereen net niks.
+1
Coen
Quote Reactie van @Boerbakje:
Ik vind het nog steeds jammer dat forum in oude vorm is opgeblazen.Nu heeft iedereen net niks.

@JanCees, FvD + JA21 + BBB + nog een paar wat rechts-conservatieve partijen: het worden allemaal splinterpartijen en daar hebben wij dus allemaal niks aan, links-liberaal lacht zich de ballen uit de broek.
Melkputje
@Coen ik ben er bang voor inderdaad. FVD, JA 21 misschien 5 zetels samen, wellicht haalt BBB er 1 (maar denk het niet)
zijn er 6 op de rechterflank die zijn weggegooid voor de boeren want ze komen niet in een coalitie
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Melkputje:
die zijn weggegooid voor de boeren want ze komen niet in een coalitie

In de oppositie kan je ook wel wat betekenen.
+1
Koeien boertje
@kanniewaarzijn misschien wel meer, de coalitie geeft de landbouw toch aan links
Melkputje
@kanniewaarzijn vertel me alsjeblieft hoeveel pvv en FvD hebben klaargespeeld afgelopen periode voor de boeren. Of überhaupt
kanniewaarzijn
@Melkputje Ik bedoel het meer in het algemeen. En het is tegenwoordig al heel wat als je er geen last van hebt.
+1
Coen
@Melkputje , ze mogen spreken in het parlement, maar er wordt door de coalitie nooit echt naar geluisterd ofwel ze worden genegeerd.

Rutte vaardigt ook nog eens een cordon sanitaire uit over PVV en FvD, potentiële kiezers gaan dus nu grotendeels naar zijn VVD en voor die extra stemmen hoeft hij niet eens campagne te voeren.
Melkputje
@Coen wat je ook van dat cordon sanitaire vindt, (niet gek, maar dat is mijn mening) je weet in ieder geval dat FvD en PVV niet in een machtspositie komen. Dan is zo'n stem dus weggegooid
slagakker
@Melkputje Wat moet het dan zijn?
+1
Melkputje
@slagakker afgelopen jaren bij fvd en PVV gezien, het zijn partijen die grote groepen mensen willen aanspreken. laten de boeren prima vallen ten koste van alle andere (grotere) groepen. Hoofdpunt FVD: anti-immigratie en anti-EU. Hoofdpunt PVV: anti-islam en anti-EU. Boeren staan niet hoog op het prioriteitenlijstje. (bij CDA en VVD trouwens hetzelfde.) CDA/VVD waarschijnlijk allebei in een machtigere positie komen (coalitie, en zij bepalen)- is de kans dat je stem daar gehoord wordt ok veel groter. Daarnaast kun je als lid invloed uitoefenen en zijn de politici benaderbaar.
BBB is de enige behoorlijk gefocust op landbouw/platteland. Toch denk ik dat ook daar je stem weggegooid is want ze krijgen vast niet genoeg stemmen voor een zetel.
Nu gaan landbouwstemmen waarschijnlijk verdeeld naar BBB JA21 Fvd PVV VVD en CDA. zonde want de kans op goede landbouwwoordvoerders is minimaal zo. Terwijl Tjeerd de Groot en Laura Bromet gewoon terugkeren is mijn verwachting dat CvdP en JCV er niet inkomen, geen landbouw-minded mensen van fvd en PVV en misschien ook wel weinig stemmen voor de mensen met landbouwkennis van cda en vvd. Wat te doen??? Alle ballen op BBB is ook dom want zelfs 1 zetel verandert niks. Leent het systeem zich niet voor
Boerbakje
@Coen de baantjes gered/ binnen gehaald, de goede intenties aanwezig en invloed op het beleid nul komma nul.

De heersende kliek lacht zich rot onder andere door de media is verdeel en heers weer een zeer geslaagde strategie.
+1
JanCees
@Boerbakje Dan is van Haga ook zetelroof en daar heeft FvD geen moeite mee gehad de afgelopen maanden.
+1
m uut m
@JanCees
Je hebt ook mensen die binnen 2 jaar al voor de derde partij gaan.🤔
slagroomvla
@m uut m En ook die elke 2 jaar van veestapel en bedrijfsvoering wisselen, en dan de hele dag op internet zichzelf op de borst kloppen dat ze het voorbeeld zijn...
+2
m uut m
@slagroomvla
Ik vertegenwoordigen dan ook niet de boeren van Nederland. 😏
Op de borst kloppen wil ik niet zeggen.
Mag wel graag prikkelen en dingen uitproberen.
Als ik iets weer onder de knie heb wil ik weer wat anders proberen.
Groeien om te groeien vindt ik totaal geen uitdaging en begrijp dat ook niet van andere boeren.
Het leven is tekort om dingen te laten.
Ben niet bang om de bedrijfsvoering helemaal om te gooien.
Maar bovenal ik klaag eigenlijk nooit.
En ja wij hebben nog steeds een goed inkomen uit de melkveehouderij ondanks mijn onrust. 😎
Boerbakje
@JanCees Het gaat mij niet om de zetelrovers ik zie het als positief dat een zetel aan een persoon gekoppeld is als tegenhanger van de partij discipline het maakt het moeilijker iemand te wippen die niet in de pas loopt zonder consequenties.
Ik geef meer aan hoe ik ervaar hoe de kiezer hier tegen aan kijkt.
+2
MARTIJN G
@JanCees Ja21 heeft nog 0 stemmen gehaald. Allemaal gestolen van FvD.
+1
JanCees
@MARTIJN G Toch even voor de goede orde er is niets gestolen. Baudet had goud in handen en hij heeft het verkloot. Dan kom je op een punt dat je daar niet meer bij wil horen maar je program wel verder wil voeren. De appjes die door journalisten die in deFvD appgroepen meedraaien en naar buiten zijn gebracht kon je op wachten . Dat soort uitingen willen een aantal mensen niet bijhoren of deel van uit maken en ik dus ook niet.
+1
Bartlehiemboer
@JanCees En waarom heb je het dan verkloot? Vroeg of laat zien de mensen die het niet eerder zagen ook wel waar hij echt voor staat. Dat u met al uw kennis dat nooit eerder gezien hebt daar kan pas niet bij. Wees blij dat hij u ee kans hebt gegeven en op dat moment pakte u dat met beide handen aan. Daarnaast zijn er ook mensen die vanaf het eerste moment wel zien waar Baudet voor staat en die heel goed zien hoe de media en de politiek hem bespeelt. Het gaat precies zo als Pim Fortuin. En als hij straks toch veel aanhang blijkt te hebben met zijn denkwijze verwacht ik dat hij ineens net als Pim ergens koud op de grond ligt.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Bartlehiemboer:
verwacht ik dat hij ineens net als Pim ergens koud op de grond ligt.

Die kans is vrij groot; ze willen geen macht inleveren.
+1
m uut m
@Bartlehiemboer
Hij kan nog niet in de schaduw van Pim staan.
+6
robbies
@m uut m Pim heeft de politiek veranderd. Weer van de mensen gemaakt. De debatten waarin hij de vloer aanveegt met pedante salonsocialisten als Marcel van Dam en Ad Melkert zou verplicht lesmateriaal moeten zijn. Fantastische redenaar, die zijn opponenten in presentatie, flair en inhoud volledig overvleugelde. Er zal niet snel weer iemand komen die zo'n stempel op de politieke historie gedrukt heeft. Het had mooi geweest als we ook daadwerkelijk mee hadden kunnen maken of hij zijn beloftes waar had kunnen maken.
Bartlehiemboer
@robbies Zag Melkert laatst voorbij komen in het nieuws. Langzaam aan komt hij weer wat in Nederland aan het woord. Alsof we hem zijn vergeten. Krijg nog kippenvel op een nare manier als ik die man zie.
kanniewaarzijn
@robbies Ja fantastisch! Daar bleef je voor thuis!
Peter79
@MARTIJN G als je alleen op Facebook al naar de reacties van dat volk kijkt. Daar lusten de honden geen brood van, maar komt niet in de media
Bartlehiemboer
@Peter79 Heb geen facebook. Zou u iets willen toelichten? Mag graag wat breder kijken.
Peter79
@Bartlehiemboer je kan er beter niet teveel op kijken, wordt je alleen maar ongelukkig van. Zelfs de berichten van nieuwe oogst worden gedomineerd door reacties van die zogenaamde wereld verbeteraars. Die hebben werkelijk waar de hele dag de tijd om overal op te reageren
Bartlehiemboer
@Peter79 Ja, zo is het. Helaas wordt er wel naar ze geluisterd.
Peter79
@Bartlehiemboer grote bek en handig met Social media, die mensen hebben wij meer nodig
JanCees
@MARTIJN G Toch even voor de goede orde er is niets gestolen. Baudet had goud in handen en hij heeft het verkloot. Dan kom je op een punt dat je daar niet meer bij wil horen maar je program wel verder wil voeren. De appjes die door journalisten die in deFvD appgroepen meedraaien en naar buiten zijn gebracht kon je op wachten . Dat soort uitingen willen een aantal mensen niet bijhoren of deel van uit maken en ik dus ook niet.
+2
Boerbakje
@JanCees sorry Jan Cees om dit allemaal bij Baudet neer te leggen vind ik niet correct.
Niemand is perfect.
Het orkest had ook in de zaal kunnen blijven doorspelen op basis van jullie eigen professionaliteit en de orkestleider tegen zichzelf in bescherming kunnen nemen.
De gelederen gesloten houden en het achter de coulissen oplossen.

Ik snap dat de manier waarop de media er boven op duikt een enorme druk veroorzaakt.
Jullie hebben het met zijn allen verkloot een groot deel van de kiezers die op jullie rekende een illusie armer achterlatend.
+1
arie.j
Quote Reactie van @Boerbakje:
JanCees sorry Jan Cees om dit allemaal bij Baudet neer te leggen vind ik niet correct.Niemand is perfect.Het orkest had ook in de zaal kunnen blijven doorspelen op basis van jullie eigen professionaliteit en de orkestleider tegen zichzelf in bescherming kunnen nemen.De gelederen gesloten houden en het achter de coulissen oplossen.Ik snap dat de manier waarop de media er boven op duikt een enorme druk veroorzaakt.Jullie hebben het met zijn allen verkloot een groot deel van de kiezers die op jullie rekende een illusie armer achterlatend.

Dat is erg naïef , dus de fractieleider van de partij had een muilkorf van de rest van de fractie moeten krijgen?
Baudet was gewoon niet de man met goud, je hebt ook kunnen zien hoe hij heel de Covid 19 als een onschuldig griepje wilde wegzetten.
Het is gewoon een onberekenbaar figuur, met bovendien ideeën over ras en intelligentie die niet deugen.
+1
arie.j
Thierry Baudet verdiende vorig jaar bijna 75.000 euro aan de verkoop van zijn boeken, maar heeft dat niet opgegeven bij de Tweede Kamer. Dat blijkt uit onderzoek van NU.nl.
nu.nl/politiek/6116137/…
Ongeacht hoe je er zelf overdenkt blijkt Baudet behalve een wat raar figuur, soms ook gewoon een eigenwijs dom jongetje.
Boerbakje
@arie.j beste Arie.
ik weet wie het zegt 😉
+1
arie.j
Quote Reactie van @Boerbakje:
@arie.j beste Arie.ik weet wie het zeg

Maak niet uit, een politicus die al wat langer meeloopt weet dat op hem geloerd wordt, en vermijd alles wat opspraak kan geven, zeker in zicht van verkiezingen
Realisme
@arie.j helemaal gelijk in! Toch als ik vanochtend het nieuws hoor dan rollen de items van PVV en FVD over elkaar heen. De media kickt er wel op heb ik het idee. Ohja en er werd ook nog even gemeld dat Rutte niet regeert met PVV, daarmee hopende dat kiezers voor een rechts geluid bij hem aanhaken. Denk dat het vertrouwen daarvoor te laag is in hem.
+1
Boerbakje
@arie.j Het resultaat is een all deugende eenheid worst.
De media en de politiek die hoeven een onderwerp maar te framen om het de gewenste richting in te krijgen.
gaat iemand re tegenin wordt er een kaart getrokken van racist complot gekkie of klimaatontkenner enz en hoeven we het vooral niet meer over de inhoud te hebben.

Lekker suggestief stuk trouwens op nu.nl
FVD wordt weer behoorlijk aangevallen in de msm de laatste tijd blijkbaar gaat het weer iets te best
+1
Farmer_
@arie.j Kun beter op Rutte stemmen die de voeten likt van Klaus Schwab, die de Globalisten Agenda naleven., armoede en honger.
+2
m uut m
@Farmer_
Je moet niet alles als een complot bekijken.
Leeft een stuk plezieriger.
Onder het motto van :
Tob niet het komt toch anders.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!