Stelling: Het is een goede zaak dat de Eerste Kamer doorgaat met invoeren van de stikstofwet

De Eerste Kamer heeft de stikstofwet niet controversieel verklaard. Dat betekent dat de wet nog voor de verkiezingen wordt behandeld in de Eerste Kamer. Melkvee.nl is benieuwd naar uw mening.

Deel dit topic

Reacties

+1
BertK
Doorgaan met een wet waarvan de doelen onhaalbaar zijn of op zijn minst twijfelachtig gezien het gebrek aan degelijke onderbouwing én ten koste van een sector die op basis van voornamelijk biologische processen bijdraagt aan dat mogelijke probleem is een STOMMITEIT.
+1
marcel r
Het was de minst slechte optie.
Jaap40
@marcel r dat kan je pas achteraf zeggen
Realisme
@marcel r het is altijd de minst slechte optie. Wat feitelijk betekend dat er niks te halen is bij de overheid. Overigens is die minst slechte optie vaak voor een klein deel een best aardige optie en en voor een groot deel hondsberoerd.
HansBa
[@marcel denk t ook, en met het risico op een nog groener kabinet zijn we dan helemaal de sigaar.
Veel LTO bestuurders, zijn pasmelder ???
BertK
@Detukkeroettwente Veel PAS-melders zijn geen LTO bestuurder, dat is zeker.
+1
boer.
@BertK beide kunnen waar zijn
Dit is vragen naar een bekende weg.Tuurlijk zijn we met z,n allen tegen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0