Agrariërs in Noordelijke provincies willen investeren in kleine windmolens

Uit een ledenraadpleging van LTO Noord regio Noord blijkt dat er onder agrarische ondernemers veel animo is voor het bouwen van kleine windmolens. De leden in de drie Noordelijke provincies zijn gevraagd of zij in de toekomst overwegen in eigen beheer een kleine windmolen te plaatsen.
Veel agrariërs…
 Agrariërs in Noordelijke provincies willen investeren in kleine windmolens (bpnieuws.nl)

Uit een ledenraadpleging van LTO Noord regio Noord blijkt dat er onder agrarische ondernemers veel animo is voor het bouwen van kleine windmolens. De leden in de drie Noordelijke provincies zijn gevraagd of zij in de toekomst overwegen in eigen beheer een kleine windmolen te plaatsen. Veel agrariërs…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden lto , investeren , windmolen , toekomst en windmolens geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!