Gedeputeerde Drenth: 'Gelderland creëert geen piekbelasters'

Provincie Gelderland creëert volgens gedeputeerde Peter Drenth geen piekbelasters door natuur naast agrarische bedrijven aan te wijzen als stikstofgevoelig.

Deel dit topic

Reacties

STOPPENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN met deze onzin , en die mensen strafrechtelijk vervolgen!!!!
+2
Realisme
De heer Drenth mag ook even in een bevriend blad zijn straatje schoonvegen met een paar algemene termen🙄 of is de kritische noot mij ontgaan? Hij kan nu makkelijk lullen want de problemen beginnen pas echt met de nieuwe stikstofwet. Dus misschien is het nu geen probleem voor de desbetreffende boeren maar onder de nieuwe wet wel die er mede door lto doorgedrukt wordt. Propaganda!
mlkvhoudr
@Realisme ik kan de directe antwoorden niet vinden agrio heeft er ook en artikel over waarin wel staat dat het de boeren in de toekomst voor de voeten gaat lopen bij uitbreiding vergunning

vee-en-gewas.nl/artikel/…
J Andringa
@mlkvhoudr Dat andere artikel ben ik dan wel benieuwd naar. Ik vind dit artikel wel positief klinken
mlkvhoudr
@J Andringa dit stukje dat betekend naar mijn idee gewoon dat je op slot gaat door de nieuw geplaatste stikstofgevoelige natuur naast de deur, omdat je veelmeer stikstof bij moet gaan kopen omdat er veel afgeroomd word

Quote uit stukje :Iedereen die een nieuwe vergunning aanvraagt voor uitbreiding e.d. wordt bij een nieuwe doorrekening wel geconfronteerd met hoe de natuur erbij staat. Dat geldt niet alleen voor de agrosector, maar voor alle economische activiteiten die we kennen.’
+1
J Andringa
@mlkvhoudr en intern salderen dan? Zou dat geen uitweg bieden? Daarvoor hoef je geen nieuwe vergunning aan te vragen zoals ik het begrijp
mlkvhoudr
@J Andringa zou kunnen geen expert er in
+6
John Spithoven



Meneer Drenth, ik bied u aan om samen met DE belangenbehartiger een bak koffie te drinken, daarna een gebiedsbezoek . Daar kunt u de bedrijven hier in het dorp bezoeken. Ook bekijken we even de bijgepluste natuur. Daarna even het papierwerk. Kaartje erbij, laptop aan op de website van Aerius monitor . Leesbrilletje op, pers erbij, doe maar Nieuwe Oogst (Die biedt u toch al een podium)

Daarna even een werkbespreking met de betreffende boeren.

En daarna een reactie geven.
(ipv zonder kennis van zaken te blijven roeptoeteren)
Realisme
@John Spithoven heel goed John👍🏻 Ik had gehoopt dat LTO met de nieuwe voorzitter weer een echte belangenbehartiger zou worden maar dit interview in hun clubblaadje bewijst voor mij dat ze nog steeds een te innige relatie hebben met de politiek.
@Melkweb kom er maar in met je meerwaarde voor ons boeren van die innige relatie. En alsjeblieft niet die dooddoener dat het anders allemaal veel slechter had geweest. Je heb als organisatie de feiten aan je zijde waarom dan toch de overheid pleasen?
@John Spithoven Anpakken dat volk, inderdaad pers erbij en dan strak in de hoek vastpraten, op basis van argumenten /de waarheid. En dan moet dit stoppen .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN