Farmers Defense Force dreigt politiek en media met aangiften wegens laster

De agrarische actiegroep Farmers Defense Force (FDF) beticht de politiek en de media van ‘lasterlijke smaad’. Columnisten, reporters én politici zouden ‘ongefundeerde uitlatingen’ hebben gedaan en ‘beschuldigingen geuit’ die ten koste van FDF gaan. Dat accepteert de beweging niet en dreigt nu met juridische stappen.

tubantia.nl/binnenland/…

Deel dit topic

Reacties

+5
Melkweb
Zou iemand buiten de FDF zelf om dit nog interesseren? De wonden worden gelikt, de schade opgenomen en nu is het gros van de boeren meer bezig om vooruit te kijken ipv dat geleuter. Misschien is het beter om "vriendjes" te worden met de politiek en via die weg invloed te houden/krijgen op het beleid. De wijste les die FDF nog moet leren is dat de politiek altijd het laatste woord heeft, dus wat is dan wijsheid?
BertK
@Melkweb misschien is het een kans, anders een ervaring
+7
verbi
@Melkweb We weten ondertussen allemaal echt wel hoe je over FDF denkt. Maar laat 1 ding duidelijk zijn al onze belangenorganisaties hebben de laatste jaren niks binnen gehaald. Ze mochten allemaal meepraten en discusseren en toen we dat tijd verdrijf hadden gehad deden ze precies wat ze van tevoren al besloten hadden. Dus wordt maar mooi vriendjes met de politiek weet je tenminste dat alles naar de kl*ten gaat.
+1
Melkweb
@verbi waarom denkt vooral bepaalde boeren uit bepaalde streken voor of anti FDF? Heeft ook een reden....
verbi
@Melkweb Ik weet niet wat ik met deze opmerking moet lijkt een steek onder water naar mij toe. Zegt in ieder geval meer over jou als over mij. Voor de duidelijkheid ik ben NERGENS lid van al 18 jaar niet en nog nooit spijt van gehad geen lto/fdf/nmv of wat dan ook . Gemiddeld bereiken ze toch niet veel.En heeft niks te maken met voor tegen een club zijn.Het linkse spectrum wil de hele veehouderij weg hebben en krijgen daar in de kamer steeds meer steun voor. En die maken geen deals met het bedrijfsleven hun wil is wet, en daar wil jij vriendjes mee zijn. Succes maar ik niet.
+8
Weidezicht
@Melkweb ik ben boerenzoon uit het westen van het land dus geen brabants fdf lid. Ik erger mij dood aan zulke mensen als kaag, die buiten alle context, de agrarische sector overal de schuld van geven. Of die van alles suggereren met als doel of gevolg de sector te beschadigen. Dus fdf heeft mijn zegen, pak dat stelletje schijnheilen maar lekker aan. Net journasl gezien, ging een kwartier lang over diverse overheidsdiensten. Overal ging het mis. , iets met adoptiekinderen, de nederlandse politie en opsporingsdiensten, de persoonsgegevens van gevacinerrden door de ggd die openbaar zijn, en nog wat. En u wilt met zo n stelletje natte dweilen vriendjes blijven? Met een hand geven ze je de hand, met de ander rollen ze je portemonne. Aan de schandpaal ermee.
+1
@verbi WIE BETAALD BEPAALD .vreten uit de ruif , zegt TUKKER omzicht , ja ook een wijze uut het Oosten !!!
Merettt
@Detukkeroettwente de door eigenlijk iedereen, behalve de CDA partijtop, geroemde Omtzicht spreekt niet voor niets van: "Rutte doctrine", weinig democratisch aan, deze term. Meer van, als je niet doet wat ik wil, krijg je geen subsidie meer.
+2
meret
@Melkweb Als de politiek altijd het laatste woord heeft heb je dus een dictatuur. Als jij het niet erg vindt om daarin te leven met alle gevolgen van dien is dat jouw keus. Maar naar mijn mening moeten mensen met dictatoriaal gedrag de straf krijgen die ze verdienen en zeker geen lijsttrekker van de VVD zijn. De Fransen wisten er 225 jaar geleden wel raad mee. Die legden hun spilzieke en verguisde koning Lodewijk de 16e, die geen enkele binding met zijn volk had, onder de guillotine. Het binnenhof lijkt mij wel een geschikte plek voor zo'n apparaat. Heb van Wouke van Scherrenburg begrepen dat er wel vaker iemand een kopje kleiner is gemaakt. Rutte heeft wel wat van die Franse koning, ook alle gevoel met het volk verloren. Koninklijke familie ook mooi binnen handbereik, als we toch eenmaal bezig zijn. Trouwens de Fransen vieren dat nog elk jaar op 14 Juli en op de Franse Euro staat tot op de dag van vandaag nog het motto van de revolutie: Vrijheid Gelijkheid en Broederschap. Dus schoon schip maken zou ik zeggen, en de democratie herstellen.
+1
pieta
Quote Reactie van @meret:
Als de politiek altijd het laatste woord heeft heb je dus een dictatuur. Als jij het niet erg vindt om daarin te leven met alle gevolgen van dien is dat jouw keus. Maar naar mijn mening moeten mensen met dictatoriaal gedrag de straf krijgen die ze verdienen en zeker geen lijsttrekker van de VVD zijn. De Fransen wisten er 225 jaar geleden wel raad mee. Die legden hun spilzieke en verguisde koning Lodewijk de 16e, die geen enkele binding met zijn volk had, onder de guillotine. Het binnenhof lijkt mij wel een geschikte plek voor zo'n apparaat. Heb van Wouke van Scherrenburg begrepen dat er wel vaker iemand een kopje kleiner is gemaakt. Rutte heeft wel wat van die Franse koning, ook alle gevoel met het volk verloren

Schaam je voor zo'n uitspraken. Ik ben overigens ook geen fan van Rutte.
+2
oubi
@meret we hebben hier een democratie ipv dictatuur ook al mag het gevoel bij u anders zijn. Een democratisch gekozen bestuur heeft altijd het laatste woord. Als de uitkomst u echter niet past is dat vervelend voor u. Maar het blijft een democratische besluit.
+2
Merettt
@oubi t'is maar net hoe je het noemt. De Oostduitsers noemden hun land ook Deutsche DEMOCRATISCHE Republiek, maar er was weinig democratisch aan. Uw ogen zijn kennelijk nog niet geopend.
Frederika
verbi
@oubi Niet juist. Een democratie sluit niemand uit. Wat gebeurt hier niemand wil met de PVV en FvD samenwerken terwijl ze toch niet de kleinste zijn, Ik noem dat gewoon de kiezers schofferen. Hoe kan er dan nog draagvlak zijn als kiezers zo weggezet worden. Je ziet wat er afgelopen week in de steden gebeurt is zitten zeker echte rellers tussen maar ook veel mensen met grote onvrede en frustratie. Nee democratie is mijn inziens al lang weg.
+1
Melkweb
@meret mooi voorbeeld door juist die fransen te nemen als voorbeeld. niet voor niets al die aanslagen in dat land en die grote getto's waar complete vrijstaten heerst (lees: het geweld). Wees blij dat de (de gekozen)politiek het laatste woord heeft en niet de man of waan van de dag. Dan heb je juist een dictatuur van diegenen die het meeste betaald. En Rutte wordt WEER gekozen, let maar op.

Best lachwekkend je vergelijking....
+1
Merettt
@Melkweb jij hebt kennelijk niet naar Pieter Omtzicht geluisterd, die heel duidelijk zegt dat alles moet buigen voor de Ruttedoctrine, dan ben je toch en dictator? Ik wil gewoon de democratie terug. Dat de 'sheaple', gewoon weer op dictator Rutte stemmen weet ik ook wel. Net zoals de Duitsers blindelings achter de Führer aanliepen. Tegenstanders krijgen spontaan ongelukken, (Maarten van Traa) of lopen tegen een zogenaamde doorgedraaide milieuactivist aan (Pim Fortuyn), die vervolgens het hele rechtsysteem naar zijn hand zet. Alle rechtzaken gewonnen en koopt als klap op de vuurpijl een enorm pand uit eigen zak zonder hypotheek. Ra Ra.
kanniewaarzijn
@Merettt Nederlanders steken liever hun kop in het zand....
+1
--Erik--
@Merettt Geloof dat jij ook niet vaak naar Omtzigt geluisterd hebt als jij denkt dat hij met dat gewauwel van jou zou instemmen. Jij kan in je eentje wel even uitmaken wie er vermoord moet worden danwel wat democratie inhoudt. O, nee je vertolkt zeker de stem van de zwijgende meerderheid!
Wat een flauwekul.
Merettt
@--Erik-- ik zeg in feite alleen dat dictators hun rechtvaardige straf moeten krijgen, in die zin vind ik het wel jammer dat de doodstraf is afgeschaft. De Duitsers hebben Hitler de gelegenheid gegeven Mein Kampf te schrijven toen hij vast zat voor een mislukte staatsgreep, was de doodstraf met de kennis van nu niet beter geweest? 10 jaar Rutte heeft de democratie om zeep geholpen. Heb nog het beeld voor ogen hoe hij die leugenaar Halbe Zijlstra in de armen vliegt toen die door de mand viel. Denk jij nu werkelijk Erik, dat we met dat soort volk de goede kant op gaan?
kanniewaarzijn
@Merettt Rutte had destijds zijn conclusie al moeten trekken toen Rita Verdonk als 2e op de lijst meer stemmen kreeg dan hij.
+1
Coen
@kanniewaarzijn , dat zal een psychopaat nooit doen, en dat is Rutte.
+2
--Erik--
@Merettt Ik hoor wat je zegt, maar het slaat nergens op Rutte een dictator te noemen, danwel Nederland een dictatuur. Ben zeker geen fan van Rutte, maar dit komt niet in de buurt van een dictatuur. Alleen al het feit dat jij dit soort zaken durft te uiten zegt al genoeg. In China, Rusland of weet ik veel wat voor een dictatuur, was je allang opgehaald. Als jij in je eentje bepaalt hoe democratie eruit ziet of moet functioneren, dan heb je wel een heel bijzondere kijk op wat democratie is. Bepaalt niet democratisch zou ik zeggen. En om Hitler-Duitsland er nou bij te halen????
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @--Erik--:
, was je allang opgehaald

Er zijn ook andere manieren om mensen te onderdrukken.
+1
--Erik--
@kanniewaarzijn hoe wordt je onderdrukt dan? En dan bedoel je niet dat jouw mening niet door iedereen gedeeld wordt? En jij laat je onderdrukken?? Misschien een goede tip verzamel 50000 handtekeningen en start een omroep, dan mag je in deze "dictatuur" op nationale televisie je mening rondbazuinen.
Ik voel me niet onderdrukt en ik was ook niet van plan dat te laten gebeuren.
Merettt
@--Erik-- je kan al niet meer goed zien door al het zand wat Rutte je in de ogen heeft gestrooid. Pionnetje Wiebes wordt geofferd, vervolgens komt er een sperrtijd. Denk je dat hij niet door had dat daarmee de hele aandacht van het toeslagenschandaal af gehaald is? Deze rellen waren in zekere mate te voorzien en is koren op zijn molen. Hij kan nu de sterke man uithangen (zie hier weer de gelijkenis met een dictator) komt elke dag met zijn kanis op TV en blaast alle andere partijen van het scherm. Ja ik denk dat hij met een landslide gaat winnen. Wel heel uitgekookt hoe hij het spelletje speelt, maar kennelijk Erik zie jij dat niet, net als de meute die op hem gaat stemmen. Het zijn toch dezelfde trucs waarmee Mugabe eindeloos aan de macht kon blijven? Waarom gaan we niet afspreken dat het na 2 termijnen mooi is geweest.
+1
--Erik--
@Merettt nee, wij zijn allemaal stekeblind! Gelukkig zijn er nog heldere lichten. Dat zijn de gevaarlijksten . Misschien moet je met je maten maar het Binnenhof bestormen dan.
meret
@--Erik-- hee roep jij mij nu op om geweld te plegen? Mijn inbreng zet de huidige tijd in een historisch perspectief. Als je daar naar kijkt zie je paralellen en kan je wel een beetje uitstippelen wat er achterweg komt.
+1
--Erik--
@meret Jij begon te baselen dat er mensen vermoord moeten worden. Waarschijnlijk met jou als aanklager, rechter en beul. Dat is jou idee van democratie. Je plaatst niks in historisch perspectief , je trekt een absurde vergelijking die totaal mank gaat.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @--Erik--:
aanklager, rechter en beul.

Hier omschrijf je mooi de manier waarop de overheid mensen onderdrukt! Mooier kan ik het niet maken.
meret
@--Erik-- Ga zo even Zembla kijken. Moet jij ook even doen. Rabo bekent schuld dat ze de landbouw kapot hebben gemaakt.
+1
weurding
@meretalleen rabo? vergeet niet de rol van de voorlichtingsdiensten, dlv etc, die adviseerden, de boer ging de uitdaging aan en de rabo financieerde, niet vreemd, want geld lenen doe je bij een bank
Merettt
@weurding helemaal gelijk weurding, hier ook spontaan de rijkslandbouwvoorlichter op bezoek gehad. We strooiden, nu onvoorstelbaar, al bijna 400 kilo zuivere stikstof. Dit incl. die uit drijfmest. Kwam hij met een berekening dat ik nog 100 kilo meer kon strooien, dan kwam er nog winst van volgens hem. Toen was ik nog jong en konden ze me alles wijsmaken. Nu weet ik dat dit alleen bedoeld was om de omzet van de koninklijke DSM op te porren.
Coen
@Merettt , je opmerking kun je ook kopiëren naar de advisering richting sterke intensivering in onze melkveehouderij, de marginale kosten zijn voor de boer zeer hoog en alleen Big-Agri wordt daar beter van.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Merettt:
Toen was ik nog jong en konden ze me alles wijsmaken

Of is het zo dat men tegenwoordig de boeren van alles wijsmaakt? Kijk alleen maar eens hoe de mestwet in de praktijk uitpakt. In de tijd van de Rijkslandbouwvoorlichtingsdienst was er nog wel kennis van zaken!
Jannus
Quote Reactie van @kanniewaarzijn:
Rijkslandbouwvoorlichtingsdienst

Kreeg het advies om tot 150 ton drijfmest op de maisland aan te brengen,wie heeft er nu boter op zijn hoofd
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Jannus:
,wie heeft er nu boter op zijn hoofd

De beleidsmakers. Die hoeveelheid wordt nog steeds over maisland gereden bij de zeer intensieven. Maar "normale" bedrijven worden verplicht hun grond uit te mergelen.
meret
@Merettt Zo dat krijgt snel bijval. Lees zojuist in de Telegraaf, dat Sigrid Kaag in ik meen een interview in het AD, ook pleit voor 2 termijnen ministerpresidentschap. Zij ervaart waarschijnlijk dagelijks de onderdrukking van Rutte en dan kom je makkelijker tot zo'n conclusie.
+1
Boerbakje
@Melkweb in de politiek heerst juist de waan van de dag en een deug cultuur anders kan je je volgende baantje wel vergeten.
+11
demelkboer
De manier van communiceren van de FDF is niet de mijne maar zo lang de wet niet wordt overtreden hebben ze een punt.

De boerenprotesten leggen een veel pijnlijkere zenuw bloot: Als de politiek/overheid het niet met je standpunt eens is wordt je geridiculiseerd. Agrowappies, Toeslagwappies, Coronawappies, Complotwappies. Zelf Rutte probeerde Wilders Wappie kamp te drukken met zijn opmerking "ik ken u niet als wappie"

Toen tijdens de eerste boeren protesten 85% van de Nederlands achter de boeren stond had de overheid zich achter de oren moet krabben. Stonden deze mensen allemaal achter de boeren zaak? Ik denk het niet. Het grootste deel stond achter een groep die tegengas durfde te geven tegen de overheid en op te komen voor hun belangen. De rellen die ontstaan zijn de afgelopen dagen zijn een uiting van die onvrede, corona of de avondklok is de lont in het vat. Heel veel mensen zijn ontevreden over de houding van de overheid die eigenlijk weinig oog heeft voor problemen van problemen van de gewone man. Onvrede is er en Tuig doet de rest. De meest stuitende opmerking van de laatste dagen was van Jorritsma van Eindhoven bij Jinek. "We hebben allemaal last van de corona maatregelen , ook wij hier aan tafel". Ik dacht bij mezelf als er een groep weinig laagste heeft van de maatregelen is het de mensen die aan de talkshow tafels zitten: Die zijn 1 heel druk en te hebben 2 een salaris dat ver boven gemiddeld is en elke 23e netje op de rekening staat. Het liet de kloof tussen de maatschappij en de burgerij pijnlijk zien en eigenlijk was die op 1 oktober 2019 al te zien. Als je maar lang genoeg ridiculiseert verstomd het geluid van zelf was de tactiek van politiek
+1
Melkweb
@demelkboer en toch.... de afgelopen rellen zijn uiteindelijk ingezet door alle oppositiepartijen. Altijd maar vertellen wat er verkeerd gaat nooit met een vooruitziende visies komen. Dus de "gewone" burger weet het ook niet meer. Ronduit kwalijk vond ik nog dat juist die oppositiepartijen nu elkaar de schuld gingen geven dat er rellen zijn ontstaan...weer wijzen...
demelkboer
@Melkweb die maken net als het rel ruig misbruik van het momentum.
+5
Bennie Stevelink
@demelkboer jij legt in jouw verhaal ook een lijn van de boerenprotesten naar de rellen van de laatste dagen. Een verband wat ik nadrukkelijk niet leg.
Voor mij zijn het twee los staande zaken.
+2
demelkboer
@Bennie Stevelink ik leg een lijn met de onvrede in de samenleving en bestuur dat daar totaal niet gevoelig voor is.De opmerking van Rutte dat hij totaal niet geïnteresseerd is in de achtergronden van de rellen is veel zeggend
+2
groeier
Quote Reactie van @demelkboer:
de rellen

Die zag je maanden geleden al aankomen, met dat zootje in Den Haag, inclusief de oppositie, met 0.0 kijk op de praktijk. Ze staan daar haast geen een van alle met de benen op de grond, ongelooflijk wat een sukkels daar.
+2
groeier
Ze wijzen de laatste jaren in de politiek de gewone man ijskoud als schuldige aan, denk liever in oplossingen.
+1
Merettt
@Bennie Stevelink iedereen is de Haagse kliek zat. Meer als de helft van de Nederlandse grond is in bezit bij ons boeren. Bij de notaris beschreven. Maar ze duwen ons steeds meer richting ASR en allerlei subsidieclubjes, die het land in handen krijgen, wij mogen het dan terugpachten, maar zijn wel overgeleverd aan hun eisen. De waardevermeerdering ben je kwijt en als er natuur of huizen op moeten wordt je er natuurlijk gewoon afgejaagd. We moeten gewoon in opstand komen en de onafhankelijkheid uitroepen buiten het Randstadstedelijk gebied. Mogen ze het groene hart houden. Maar verder niet meer met ons bemoeien. Laat de Haagse bezetter daar mooi blijven, van mijn part bouwen ze er een muur omheen, hoeven ze ook niet meer bang zijn voor de zogenaamde intimidatie van boeren met trekkers. Om het huis van Bennie Jolink bouwen we zelf wel een schutting, zodat de trekkers uit het zicht blijven.
PIONIER
@Merettt Dan moet jij eens zorgen dat er een andere Haagse kliek komt. Gaat het vast veel beter worden. Heel veel commentaar lees ik hier maar niemand die het Haagse verbeteren kan of niet wil.
+2
Jan S
Quote Reactie van @PIONIER:
Heel veel commentaar lees ik hier maar niemand die het Haagse verbeteren kan of niet wil.

Krijg je de kans niet voor. Pim Fortuijn al weer vergeten.
En daarbij ieder land krijgt de leiders die het verdient. Zo lang de grote meute achter die leugenachtige dictators in Den Haag blijft aanlopen, dat wil zeggen blijft kiezen, zo lang kan Rutte en cs zijn gang gaan om Nederland kapot te maken. Om het mantra "build back better" van het WEF (van Klaus Schab) uit te voeren.
+1
Boerbakje
@demelkboer Van die burgemeester kan ik het me nog voorstellen,
Die moet wat harder vegen om zijn straatje schoon te houden.
demelkboer
@Boerbakje de straatjes an Jorritsma werde de volgende ochtend nog door vrijwilligers schoongeveegd. Dus ook daar geen werk an
+5
m uut m
Veel mensen zoeken liever naar een schuldige dan naar een oplossing.
groeier
Quote Reactie van @m uut m:
Veel mensen zoeken liever naar een schuldige

Dat zijn ze daar zowat gelijk.
demelkboer
@m uut m dat lijkt het hele credo van politiek in verkiezingstijd
+3
matt
Sigrid kaag heeft gelijk,het ligt aan de politiek.

Fdf is bv opgericht nadat,er niet adequaat ingegrepen werd bijde stalbezetting in boxtel.
En de aanleiding van de demonstraties,was de druppel op het vuur.
Van haar partijgenoot tjeerd de groot.

Nu naar de avondklokrellen,jeugd mag tegenwoordig niks meer.
Geen alcohol voor de 18 het zogenaamde pamperen,maar aan de andere kant.
Wel op iedere “straathoek” veel te eenvoudig en goedkoop aan drugs kan
Kopen.
Daar kijkt men weg,en hebben ze de georganiseerde misdaad niet in de hand.

Nu passen ze eindelijk,veel te laat snelrecht toe.
De eerste hebben al 4 maanden “aan hun broek hangen”
+1
groeier
Quote Reactie van @matt:
op iedere “straathoek” veel te eenvoudig en goedkoop aan drugs kanKopen.

Je wil niet weten hoeveel jeugd dat spul dagelijks gebruikt tov 15 jaar geleden.
+4
Bartlehiemboer
Wij kijken toch al jaren met verbazing naar het wel en wee in de steden? Alles lijkt er mogelijk, ze zijn totaal niet bezig met voedsel, milieuprobleem, werk, normen en waarden noem maar op. Alles gesteund door het Rutte beleid. Geen aanpak geen straffen noem maar op. Nu vallen er wat schakels weg door de Corona en ontspoort de boel. Kunnen wij het de jeugd en de ouders kwalijk nemen? Vraag ik me af. Ze weten niet beter. Gewoon gezond boerenverstand is er niet meer. En als het dan uit de hand loopt walsen al die hoge heren/dames over de baldadige jeugd heen. Ze zien dus nog steeds niet wat er met hun softe beleid is bereikt.
Druk
@Bartlehiemboer
Alles draait in de politiek om De Randstad, het platteland wordt niet gehoord.

Tevens wordt er in de huidige politiek geen visie meer ontwikkeld, het is reageren op historie / de waan van de dag en niet anticiperen op de toekomst.
achterhoeker2
@Druk Om de randstad en 65 + dat is de groep die alles voor elkaar krijgt in dit land.
+1
Jannus
Quote Reactie van @Bartlehiemboer:
Ze zien dus nog steeds niet wat er met hun softe beleid is bereikt.

Vroeger ben ik ook wel eens baldadig en bezopen geweest en als ik dan in de knaster kwam te zitten of een pak slaag opliep zij mijn pa altijd,; Je zult het er wel naar gemaakt hebben,..,savonds een kerel,smorgens ook een kerel...,en nu aant werk
Frans Z.
Ik denk dat deze aktie van FDF net als het bezoek aan Jetten en Jolink als een boemerang terug komt. Je moet wel van heel goede huize komen of ze gebruiken het weer tegen de boeren. En er is een deur ingedrukt er is door hekken gereden,er is taal gebruikt wat ook niet altijd fraai was.
Bennie Stevelink
Hoe zit het met de Blue Tiger laster die vanuit het hoofdbestuur van FDF verspreid werd? De strijders werden actief opgeroepen de laster zoveel mogelijk te delen.
arie.j
Quote Reactie van @Bennie Stevelink:
Hoe zit het met de Blue Tiger laster die vanuit het hoofdbestuur van FDF verspreid werd? De strijders werden actief opgeroepen de laster zoveel mogelijk te delen.

Heb alle reacties van deze topic niet gelezen, is me de moeite niet waard.
Maar het idee is van FDF is bespottelijk, de boter druipt ze met stromen zelf van het hoofd.
Alleen al het RIVM.
Hoeveel keer hebben ze die niet van corruptie beschuldigd? Bewijs deed daarbij niet ter zake.
Wie kaatst kan de bal verwachten, en als het over valse beschuldigingen en laster gaat dan heeft FDF wel een erg grote balk in het oog. Verontwaardigd doen over een enkele splinter naar hun kant is vooral lachwekkend.
Nevergiveup
@arie.j nou ja laten we het maar niet over boter op het hoofd van RIVM hebben , als je weer ziet hoe de berekeningen qua stikstof van verlenging A15 lopen , met 5 km deposito , of niet ? 5 km , of meten met twee maten ? pffff... Dan heb je toch niet goed opgelet want ze kunnen er wat van bij het Rijks Institut Van Malle pietjes.
demelkboer
@arie.j het rivm wordt aan gestuurd door de politiek, het rivm geeft zelf aan dat ze vaak niet gelukkig zijn met de keuzes die de politiek maakt en de uitkosmsten die het RIVm moet fabriceren. Zie 5km bij de A zoveel
+1
kanniewaarzijn
@demelkboer RIVM is onderdeel van de WUR en dus net als WER (Wageningen Economic Research) en alles wat met landbouw en milieu te maken heeft bij de WUR, niet serieus te nemen. Ze leveren "wetenschap" op bestelling.
Hans van Bergen
Het continu verspreiden van laster en leugens door links krijgt door de gestolen overwinning van Biden een hele nieuwe dimensie en zal bestreden moeten worden. Goed dat FDF dit oppakt en logisch dat LTO ligt te slapen
+2
Albert Altena
@Hans van Bergen Hans. Heb je niet door dat je met de "gestolen overwinning van Biden" te benoemen, het FDF op een verwerpelijk podium plaatst.
Hans van Bergen
@Albert Altena FDF en ik zijn niet dezelfde of snap jij dat niet? Heb jij niet door dat jij door het plaatsen van deze opmerking laat zien dat jij niet zelfstandig kunt nadenken en dat jij alleen maar kunt na tiepen wat de msm jouw ingefluisterd heeft? Of kun jij anders ff toelichten waar mijn opmerking dan niet overeen zou komen met de waarheid.
Albert Altena
@Hans van Bergen Bedenkelijke opmerking Hans.
Je zegt toch zelf dat het goed is dat de FDF dit oppakt!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's platteland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
70
DEELNEMERS
31
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN