LTO: 'Chagrijn over stikstof heeft alles te maken met marges'

Het woord stikstof doet de wenkbrauwen van menig boer fronsen. Het onderwerp zorgde op 1 oktober 2019 voor honderden trekkers op het Malieveld. Inmiddels is er wetgeving aangenomen in de Tweede Kamer met hoge reductiedoelen. LTO Nederland wil dat de doelen voor 2035 die niet realiseerbaar zijn, er door de Eerste Kamer uit worden gehaald. LTO-bestuurders Trienke Elshof en Herman Bakhuis zetten vol in op een 'zachte landing'.

Deel dit topic

Reacties

+1
HansBa
Goed bezig LTO!!
+1
Gewoon stoppen met deze ONZIN , er is nooit een concreet stikstof probleem geweest en komt er ook NOOIT NOOIT NOOIT , duudelijk LTO , ??? Tis een gemaakt/gewenst probleem .
HansBa
@Detukkeroettwente als je LTO nou verandert in MOB, dan heb ie geliek
jan w
Is het niet een beetje een aparte gedachtengang. Normaal maakt de 2e kamer een wet en de 1e kamer toetst die wel of die wel of niet goed is. De 1e kamer gaat normaal geen wetten wijzigen.
bertusvds
@jan w klopt dan toch ? ze moeten die wet terug sturen naar de tweedenkamer omdat die niet goed is/niet klopt
+1
jan.1
Als de overheid iets wil dan moet er betaald worden,de tijd is voorbij dat alles opgelost gaat worden met alleen maar schaalvergroting ,met nog meer eisen en wensen vd maatschappij.
jan w
We hebben het vanavond in OP1 weer kunnen zien en horen. De ondernemer van het jaar van 2020. Zijn bedrijf omgebouwd naar praktisch neutraal. Half december toch weer overgestapt op het stoken van aardgas. Genaaid door de regelgeving.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN