Staatsraad: ‘Nieuwe blik nodig op fosfaatregels’

Individuele rechtszaken bieden niet altijd de oplossing bieden voor ‘systeemfalen’.

Deel dit topic

Reacties

Mars2
Beginnen er mensen zenuwachtig te worden?

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

kanniewaarzijn
Dit hebben we een poosje terug toch al eens gezien?
Willemijn82
Wellicht is meteen een kritische blik op het TNO project Smart Dairy Farming nodig in relatie tot de veroorzaakte ellende door de fosfaat en stikstof regels/problematiek.. Als je snapt wat de agenda/het doel is van Smart Dairy Farming (onderdeel van Smart-Industry) dan ga je er toch met iets andere ogen naar kijken naar hoe het allemaal gelopen is de afgelopen jaren en wie de aanvoerders hiervan zijn en waar hun belangen liggen.. Met het grootste probleem.. De data (diergegevens) en daarmee de macht is niet in handen van de boer. Maar de data is merkwaardig genoeg nog steeds in handen van 1 van de spelers in de markt die niet het belang van de boeren voorop heeft gesteld..
hans1980
Fosfaatrechten zakken naar €50,-/kg P
pietjepuk
@hans1980 Heb je voor mij 1500 kg 100% leverbaar maken we het vandaag rondt.
weurding
@pietjepuk geld zat wa
Mars2
@hans1980 Maak je niet druk om de prijs. Wat lijkt jou een leuk beroep om te gaan doen?
+1
jg
@hans1980 Dit en de steeds duidelijker en grotere fraude rondom invoering van het fosfaatrechtenstelsel (WOB) en de stroom procedures maakt het fosfaatrechtensysteem onhoudbaar .
+3
Twentsch Land
Fosfaatrechten worden echt niet morgen of overmorgen afgeschaft.

@jg
jg
@Twentsch Land Dat zou kunnen , dit jaar nog wel ....
jg
@hans1980 De eerste veroordeling tav niet voldoende fosfaatrechten hebben gaat direct succesvol aangevochten worden op basis van genoemde zaken .
Mars2
@jg Wil jij dan de advocaat zijn die dat regelt?
Mars2
@Mars2 Mensen worden kansloos opgeknoopt net als hij de kindertoeslagen
Over een jaar of 10 sorry heeft niemand iets aan
+1
Jaap40
@hans1980 de 'zin' om erin te investeren is allang weg.
+1
verbi
@Jaap40 Wordt hier een hoop gezwetst door mogelijke kopers. Maar er wordt zelfs op dit moment gewoon verkocht. Dit jaar gebeurt er niks met de fosfaatrechten in het verkiezingsjaar. Het is al zomerrecces voor het kabinet rond is dus voor ze de zaak weer oppakken is het september . Kortom je hebt gewoon de rechten nodig voor het vee dat je houdt. En boeren die uitbreiden kopen gewoon rechten nu. Misschien in 2022 al moet ik dat nog zien. Fosfaat en stikstofrechten blijven naast elkaar bestaan. Snap wel dat kopers er anders in staan. Maar verkopers moeten niks en boeren die te weinig rechten hebben moeten uiteindelijk wel .
hans1980
@verbi misschien nog hoop op teruggaaf van die 8,3% gestolen eigendom
Elvis
@hans1980 en dan 20% gekort worden op je ammoniak
Jaap40
@verbi makelaarspraat😉
jeanne-calment
Ik ben mevrouw Jeanne, voormalig werkneemster van de ING-bank, 54 jaar oud uit Duitsland, ik wil je vertellen over de vrijmetselarij, toen ik me in 2010 bij de vrijmetselarij voegde met de hulp van grootheer Edmundo die me inschreef bij de vrijmetselaar, Ik ben gezegend met rijkdom, macht en roem sinds dit hele jaar, dit is een geweldige kans voor jou om lid te worden van de vrijmetselaar.Elk nieuw lid dat zich registreert bij de vrijmetselaar zal een bedrag van 5 miljoen euro ontvangen en een welkome uitkering , als je meer wilt weten over de vrijmetselaarsfamilie, neem dan contact op met heer Edmundo op WhatsApp-nummer +2348159768201 je kunt ook Worldunitedpowersociety@gmail.com sturen en e-mailen, de heren zullen je uitleggen en je laten begrijpen waar het gezin over gaat, wees niet bang lid worden is geen slechte samenleving en het weerhoudt je niet van je geloof of religie, elke jongen kan lid worden

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's fosfaatrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
21
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN