Boerin uit Markelo kan na ongeluk niet meer melken, maar Univé wil niet betalen

MARKELO/ALMELO - Het boerenbedrijf van een echtpaar uit Markelo kan niet verder als verzekeraar Univé niet op zeer korte termijn over de brug komt met een tweede voorschot op schade die de vrouw leed door een auto-ongeluk. „Univé lijkt Trump wel”, zei advocaat Bertil Morsink van de vrouw.

Deel dit topic

Reacties

DutchDairyFarmer
Lastig verhaal lijkt mij, zou hier niet over kunnen oordelen. Lees hier een tekst zonder daadwerkelijk feiten erin genoemd. Betreft dit de AOV verzekering of de autoverzekering? Als tussen de regels door lees de laatste zou ik zeggen. Wel sneu dit soort gevallen. In ieder geval sterkte gewenst en hopelijk wordt het snel opgelost volgens de feiten dan kunnen er ook keuzes gemaakt worden ipv in negatieve spiraal te zitten.
+1
de hoef
@DutchDairyFarmer inderdaad, geen mening over wel triest einde van bedrijf zo lijkt het
+1
diezel
Toch knap ziek van zo'n advocaatje/krantje dat ze zelfs bij zo'n onderwerp President Trump er nog nog tussen weten te framen. 😡
Dan zullen we maar hopen dat de slogan van diens opvolger ze beter past. Toch?
"Je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn".

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0