8

Wie heeft er ervaring met Zocon greenkeeper?

Hallo
Ik heb opzoek naar een andere weidesleep. Nu was ik al een paar keer een zocon greenkeeper tegen gekomen op de www. Zijn er hier mensen die daar ervaring meehelpen? Zou je er ook groenbemester of gras mee kunne zaaien op maisland nadat het land is bewerkt?

Deel dit topic

Reacties

De weidesleep van @Saeghershof stond ook te koop voor een prijsje zag ik. Is een beetje hetzelfde systeem. Vind zoon zocon enz maar erg duur voor die paar keer per jaar gebruik. In maisland inzaaien lukt niet denk ik als dit bewerkt is, stoppels zullen stropen tussen de tanden.
Hier een 9 meterse met zaaibak erop, werkt mooi in het gras/natuurland. Bak wordt gebruikt voor het doorzaaien van graspercelen wanneer nodig. Staat hier vaak een 90pk trekker voor met dubbellucht. Machine zeer degelijk gemaakt, en houd het goed op ruwer terrein
@Koiter hoe bevalt de zaaibak zelf? zit er ook een wieltje op met snelheidssensor? en klopt het ook echt dat deze de zaadafgifte regelt naargelang je sneller of trager rijdt?
@Dirk6206 geen interesse in de mijne?
@Saeghershof zal deze week is belle. Waarom doe je ze weg? Het zal bij mij geen zocon. Die dingen kosten nogal wat.
@Dirk6206 heb iets anders gekocht. Als je komt kijken naar mijn oude sleep zal je de nieuwe wel zien.
+1
Groenbemester inzaaien zal wel gaan maar blijvend gras inzaaien zou ik niet doen, in je wielsporen blijft het meeste zaad bovenop liggen en daarbuiten werk je het al snel dieper in.
Bedankt voor de reactie. Ik heb een tweedehands weidesleep van 5m met sterremat gekocht. De zocon valt toch best duur uit vind ik alsook de weidesleep van @Saeghershof. Zijn weidesleep is anders proper en sterk gemaakt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden ervaringen en zocon geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN