Boer met schwagger grote hit

De boeren uit Zwolle die een parodie hebben gemaakt op het nummer 'Moves like Jagger' van Maroon 5 hebben een hit in handen.

Lees meer »

Tinus

Reacties

johndeere6230
haha het is ook wel geniaal 😛
DESLAGERURRE
staat er al op tinus :lol:
fendtinterfan
Geweldig, zo'n slechte parodie
joris
ja mooi filmpje!
Hurlimann
heb geen één seconde hoeven te lachen, en zou het ook niet weer bekijken, want als dit een hit word/is, is het ver te zoeken naar het verstand van de NL'ers.
robert_fendt
daar gaat ons imago...
Kan best lachen om een kansloos liedje, maar vind dit nergens op slaan!
dx11
@robert_fendt

Idd, een paar van die dikke jong in een overal en helmaal zo als 'men die de boer onderwaardeert' ons graag zien. En dan ook nog niet kunnen zingen.
NHSanderJD
Ik vind het wel een geniaal nummer en ook om zoiets te bedenken.
dx11
Het is best aardig bedacht, maar de uitvoering is zo diep en diep triest. Om te janken. Wel goed ingehaakt op het negatie imago van de boeren. Al word het zoals Robert al stelde er op deze manier niet beter op.
wouter_
idd, goed bedacht maar slecht uitgevoerd!
NHtvt135
haha, leuk gedaan.
jd4050
gaat nergens over maar wel grappig
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden humor geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!