JOZ introduceert Moov 2.0 aanschuifrobot

Net als de Moov Pro werkt de 2.0 met transponders die in de vloer zijn bevestigd. De Moov 2.0 is flink sneller dan zijn voorganger en kan nu tot 12 meter voergang per minuut aanschuiven. De machine is wat afmetingen betreft vergelijkbaar met z’n voorganger. De trommeldiameter is 1.280 mm. Wel is de 2.0 een iets zwaarder.

Deel dit topic JOZ introduceert Moov 2.0 aanschuifrobot (mechaman.nl)

JOZ uit Westwoud (NH) introduceert een nieuwe versie van de Moov-aanschuifrobot: de Moov 2.0 . De Moov 2.0 vervangt per direct de Moov Pro.

Nieuwsgrazer

Reacties

Jacob88
Wat kost dit apparaat?
BoerBart
@Jacob88
Lely juno is 12500euro. Dit zal er ietsje onderzitten??
+1
Koeien boertje
@BoerBart kan ik deze beter gebruiken om de roosters te schuiven, die kost 20k
Melkveehoudernh
@BoerBart mag er wel een heel stuk onderzitten, kwaliteit van joz haalt het niet bij lely, en dan moet je nog allemaal dingen in je voergang ook gaan lopen boren. hier een juno 100 volgt netjes het voerhek, nog nooit op een plek teruggevonden waar hij niet hoort. zit geen onderhoud aan, behalve laadstrippen schoonhouden, en missch op den duur een keer banden en accu
ted9
@BoerBart Netto of bruto?
BoerBart
@ted9 btw komt er nog bij.
ted9
@BoerBart bedoel de vp of de prijs na korting.
BoerBart
@ted9
Tsja, mijn ervaring is dat lely geen korting geeft. ..
Kringloper
Weken lang ons in spanning houden dat ze met iets revolutionairs komen op voer gebied, nou ik ben ondersteboven hoor.
veeboertje
Ook ervaringen met wasserbau?
Melkweb
Zit toch meer te denken over een minishovel met band, duurder maar ook meer te gebruiken voor andere dingen. Ook naar de toekomst toe, oude trekkers weg jong spul terug.

Wat zijn over een periode van 10 jaar de jaarlijkse kosten van zo'n ding, aankoop is 1, onderhoud vindt ik tegenwoordig nog belangrijker
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!