BBB wil een stop op zonneparken, distributiecentra en datacenters in landelijk gebied

De leefbaarheid van het platteland staat volgens de BoerBurgerBeweging (BBB) onder druk door de datacenters en mega-zonneparken die volgens de partij ‘als paddestoelen uit de grond schieten’.

Deel dit topic

Reacties

groeier
Ja en die euro's werven de multinationals via aandelen, vermogen? van mensen die met geleend geld beleggen. M.a.w. letterlijk en figuurlijk bouwen van luchtkastelen, grenzeloos gebouwen uit de grond stampen en is op deze wijze een niet te stoppen ongelooflijke waazin waar we als land in terecht gekomen zijn.
@groeier Ja maar RFC leent geld en dat is zomaar ineens ``eigen vermogen``, zo gaat dat in de grootte mensen wereld.
groeier
Quote Reactie van @Detukkeroettwente:
zo gaat dat in de grootte mensen wereld.

Of naar de aandelenbeurs.
walker1
@groeier Jij als groeier stampt ook gebouwen (stallen) uit de grond met geleend geld neem ik aan, of worden alle uitbreidingen en investeringen gedaan met spaargeld?
groeier
@walker1
Dat doen bv starters ook op de woningmarkt, is dat ooit anders geweest.
+1
pa
En dat wil dan in de kamer komen??? No change
walker1
BBB? Boerinnen Brei Bond?
huub
Dit zijn zaken waar de gemiddelde burger niet wakker van ligt. De burgers die dat wel doen zijn van de groene kant en die stemmen echt niet op een boerenpartij.
+1
de jonge
@huub er zijn wel steeds meer burgers die achter de oren beginnen te krabbelen als blijkt dat de windmolens en zonneparken ook in hun eigen gebied gaan komen en dan hoeft het ineens niet zo nodig meer

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1.774