Waar zit de remlichtischakelaar op een case international 644

Hallo mijn remlichten werken niet zodra ik rem op mijn case international 644
nu ben ik de remlichtschakelaar aan het zoeken en nu vin ik deze niet kan iemand een foto sturen waar die zit en hoe het precies werkt .
als iemand dit weet zet een foto in de reacties .

Met vriendelijke groeten dylan .

Deel dit topic

Reacties

+1
Klein Rot
@dylan-vd644
Die zit onder de rechter tree plank met een veer aan een van de rempedalen bij een mechanisch geremde trekker of op het eind van de rempomp bij een hydraulisch geremde trekker.
JordyW
@dylan-vd644
Heb je hydraulische "natte" remmen of mechanische "droge" remmen? Heb je onder de treeplank een oliepotje dan heb je hydraulische, hierbij zit er een drukschakelaar achter in de remcilinder geschroefd. Als je droge remmen hebt kan er een duw- of trekschakelaar op zitten. Afhankelijk van het bouwjaar is het ook mogelijk dat jouw inter nog geen remlichten heeft, dan kun je het beste een trekschakelaar aan de rempedalen bouwen en hier nieuwe bekabeling op aansluiten.

Mvg, Jordy

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden motor , banden en remmen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN