Schotse vissers moeten minder vis vangen door brexitvertragingen

EDINBURGH (ANP/BLOOMBERG) - Schotse vissers worden geadviseerd minder vis te vangen, omdat nieuwe 'brexitbureaucratie' voor lange vertragingen zorgt bij de export naar de Europese Unie. De vrachtwagens met vis moeten nu al zo lang wachten, dat het niet zeker is dat alle vis op tijd op de markt komt. Ook zouden de ladingen vis kunnen bederven.
 Schotse vissers moeten minder vis vangen door brexitvertragingen (nieuws.nl)

EDINBURGH (ANP/BLOOMBERG) - Schotse vissers worden geadviseerd minder vis te vangen, omdat nieuwe 'brexitbureaucratie' voor lange vertragingen zorgt bij de export naar de Europese Unie. De vrachtwagens met vis moeten nu al zo lang wachten, dat het niet zeker is dat alle vis op tijd op de markt komt. Ook zouden de ladingen vis kunnen bederven. Het bericht Schotse vissers moeten minder vis vangen door brexitvertragingen verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden export en vis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!