Meer frambozen met minder kunstmest

Tuinders kunnen de productie van framboos verhogen met ecosysteemdiensten in plaats van kunstmest. Dat concluderen Wageningse onderzoekers in een onderzoek waarover is gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift Agriculture, Ecosystems & Environment, zo schrijft Resource-online.nl.
De onderzoekers teelden…
 Meer frambozen met minder kunstmest (groentennieuws.nl)

Tuinders kunnen de productie van framboos verhogen met ecosysteemdiensten in plaats van kunstmest. Dat concluderen Wageningse onderzoekers in een onderzoek waarover is gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift Agriculture, Ecosystems & Environment, zo schrijft Resource-online.nl. De onderzoekers teelden…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden kunstmest en tuinders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!