Bladgroenten en courgettes geteisterd door Spaanse vorst

Spanje is 2021 begonnen met een drastische daling van de temperatuur in een groot deel van het land. Er wordt ook flinke kou voorspeld voor de rest van de week. Vorst heeft in Murcia zijn sporen nagelaten op gewassen zoals artisjok, courgette, bladgroenten en koolsoorten.

Op sommige punten in de Guadalentín-vallei…
 Bladgroenten en courgettes geteisterd door Spaanse vorst (groentennieuws.nl)

Spanje is 2021 begonnen met een drastische daling van de temperatuur in een groot deel van het land. Er wordt ook flinke kou voorspeld voor de rest van de week. Vorst heeft in Murcia zijn sporen nagelaten op gewassen zoals artisjok, courgette, bladgroenten en koolsoorten. Op sommige punten in de Guadalentín-vallei…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden temperatuur , vorst , spanje en Gewassen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!