Partij voor de Dieren Groningen roept provincie op om ontheffing voor vangen van muskusratten in te trekken

De Statenfractie van de Partij voor de Dieren Groningen roept de provincie op om de ontheffing voor het vangen van muskusratten in te trekken. Volgens de partij lopen bevers en otters het risico gedood te worden.

Deel dit topic

Reacties

+2
ted9
Het is wel te begrijpen dat ze tegen het vangen zijn van hun soortgenoten.
+6
puntertje
Otters worden o.h.a. doodgereden op openbare wegen. Dus dan kan je met de zelfde argumenten oproepen verkeer op openbare wegen te verbieden. Daar acht ik ze overigens ook wel toe in staat, blind idealisme maakt dat realisme buiten het gezichtsveld blijft.
+1
Frederika
Ja jammer dan als ze de dijken ondermijnen zijn we verder van huis
+1
Albert Altena
@Frederika Voor argumenten zijn ze niet geïnteresseerd
Leo,s vriend
@Frederika Jawel hoor, aantal jaren geleden stelden ze voor om alle dijken dan maar met gaas te bekleden.........................je blijft lachen met die lui.
+2
Melkboer16
@Leo,s vriend kan je dus al zien dat een tekort aan dierlijke eiwit tot uitval van hersencellen leidt
+2
jan w
@Frederika
Scheelt dat de meesten van dat volk in het westen wonen, dat ligt niet boven de zeespiegel
weurding
De kwaal erger maken dan het middel.....
Porky
Het gaat nog veeeeel te goed in Nederland, "de mensen" hebben het nog veel te goed , te veel geld om uit tegeven, een beetje meer armoede zou geen kwaad kunnen, dan is het snel afgelopen met zulke partijen, en die ongelooflijke misselijk makende kut praat. Hopelijk gaat de provincie niet mee in deze dwaasheid.
+1
Melkboer16
Zolang ze zich hier druk mee houden zijn de PvdD malloten rustig.
Volk is toch niet serieus te nemen
Piet1960
Het is helemaal niet erg als je otters en bevers als bijvangst hebt, zullen in de toekomst ook wel veel te veel van komen.
Nevergiveup
Er zijn partijen waar zo'n standpunt bij de gewone mens dubbel voelt , ik bedoel ze weten natuurlijk donders goed dat er schade komt in het veld en water beheer , waar vooral agrariers last en schade vankunnen ondervinden.

Het dubbele gevoel is dan dat ze genieperig een standpunt in brengen om een ander te beschadigen , waar ze zelf op afstand in het vuistje lachen.

Het is net zoiets als met de wolf , die onzin verhalen dat ze eigenlijk nooit schapen dode ..... Ik zou wel eens willen zien als een scharrel varken uit breekt en hun tuin op de kop zet (die ze vaak al niet eens hebben), zeggen ze dan ook dat het niet geeft want dat kun je verwachten dat zo,,n varken die losse tuingrond erg fijn vind om in te vroeten. Als ze er zelf last van.krijgen zal het verhaal wel anders worden ......

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's groningen , platteland , partij voor de dieren en dieren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0