Uitslag poll: De beste landbouwpoliticus van 2020 is…

Jaco Geurts (CDA) is door de bezoekers van Melkvee.nl uitgeroepen tot de Tweede Kamer landbouwpoliticus die de landbouwbelangen in 2020 het beste behartigde. Roelof Bisschop (SGP) behaalde de tweede plaats.

Deel dit topic

Reacties

verbi
Fijn voor de heren. En door.
Boertjebastiaan
Hij zal vast ergens de beste in zijn maar in de landbouw heb ik er bar weinig van gemerkt!!! De nertsen zijn al weg, de veehouderij wordt gehalveerd en de boeren onderbetaald. Hij is vast de beste(van de boevenbende) maar ik merk er niks van.🤨
robotslaper
Geert is de beste
+1
pa
Quote Reactie van @robotslaper:
Geert is de beste

Ben even de "wapenfeiten " van Geert kwijt
robotslaper
@pa moet je beter opletten, het CDA en het kabinet maken al 20 jaar de landbouw kapot, dat merk je en dat zie je om je heen. Als ik op de koffie wil bij mijn collega zit ik 5 min op de fiets en vroeger had ik er 3 ommij heen. DANKJEWEL CDA.
+1
Porky
@robotslaper moet ie wel die GRAUS dr uit flikkeren
+1
Porky
Misschien in het vervolg maar eens "de minst slechte" verkiezing houden?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0