Inzamelingsactie voor daders carbidincident Joure: ‘We zijn allemaal jong geweest’

Een spontane actie om geld in te zamelen voor de daders van een carbidschietincident in Joure heeft al ruim 11.000 euro opgeleverd.
 Inzamelingsactie voor daders carbidincident Joure: ‘We zijn allemaal jong geweest’ (bd.nl)

Een spontane actie om geld in te zamelen voor de daders van een carbidschietincident in Joure heeft al ruim 11.000 euro opgeleverd.

 Meer dan 11.000 euro opgehaald na 'carbidakkefietje' Joure (rtlnieuws.nl)

Een crowdfundingsactie om de schade van een carbidschietincident in Joure te kunnen betalen heeft al ruim 11.000 euro opgeleverd. Bij het incident liep onder meer een hotel enorme schade op.

Nieuwsgrazer

Reacties

walker1
Meestal zamelen we geld in voor de slachtoffers. Moet ik nu geld doneren aan stel dronken jongeren die blijkbaar een gewone melkbus met carbid niet genoeg vonden en dus maar een bom gemaakt hebben???
Wat gaan we nog meer meemaken? Inzamelactie voor de arme Willem Holleeder, of Riduan Taghi, Jos Brech?
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden platteland en schade geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!