Koeien op tijd naar buiten bij stalbrand in Klarenbeek

In het Gelderse dorp Klarenbeek heeft een koeienstal in brand gestaan. De brandweer meldt dat bijna alle koeien op tijd uit de stal zijn gehaald en dat na aankomst van de brandweer ook de laatste dieren snel naar buiten zijn geleid.

Deel dit topic

Reacties

+3
casev
Moet echt een verschrikking zijn als je dat meemaakt... Wat me overigens wel een beetje opvalt: vorig jaar stond er bijna wekelijks wel ergens een stal in lichter laaien, met volledige media aandacht, maar sinds de media dit jaar andere prioriteiten heeft, lees/hoor je er amper over. Zou best wel intressant zijn om eens uit te vinden of er daadwerkelijk niks afbrand, of dat het toch minder een media ding is geworden (en die vele stalbranden van de laatste paar jaar misschien toch niet zo "spontaan" zijn ontstaan, en er misschien wel een doorgeslagen "dierenvriend" aan ten grondslag lag). Of zie ik nu spoken?
Melkboer16
@casev die Vegan Streaker zit nu in de bak😂😂
NickR
Gelukkig liep het hier relatief goed af voor de koeien. Moet echt verschikkelijk zijn als je dit als boer overkomt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0