De missie van boer Jaap Korteweg
Hij is gek op vlees en houdt van een glas melk. Maar om daarvoor dieren hun natuurlijke leven te ontnemen en te doden, is iets wat hij altijd heeft verafschuwd. Nu maakt, verkoopt en eet hij vlees op ‘een intelligentere manier’ en wil hij melk maken uit gras zonder tussenkomst van koeien. Hoe boer Jaap […]
Bron
De missie van boer Jaap Korteweg
melkvanhetnoorden.nl
melkvanhetnoorden.nl
Deel dit topic
Deel ook jouw kennis en inzicht
De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Laatste
Reacties
Als het in de fabriek gemaakt wordt, IS HET GEEN MELK en mag je het zo ook niet noemen.
Hoezo BIO INDUSTRIE??
Zelfs vanuit zijn vegetarische achterban was destijds afkeuring toen hij 'de vegetarische slager' aan Unilever verkocht. Een beursgenoteerd bedrijf legt geen verantwoording af aan moeder aarde maar aan haar aandeelhouders. Voor hen moet het presteren. Het zal deze man een zorg zijn, snel er uitspringen (uit de ietwat vieze zout en suiker-rijke nepproducten) en vies veel geld verdienen en een nieuwe bubbel creëerden.
Was toch jager?
En doden geschied op een manier dat ze het zelf niet in de gaten hebben.
Dus wat is het punt.
In ieder geval veel beter dan de procedure die Korteweg bewandeld.