Fosfaatrechten Marknesse op valreep naar Vreba Melkvee

Quote:
Van die rechten zou Vreba Melkvee ook voor 2019 nog gebruik mogen maken.

Vreba Melkvee had beslag laten leggen op de fosfaatrechten en eiste dat Van der Steege deze rechten zou inbrengen in een samenwerkingsovereenkomst, de commanditaire vennootschap Vreba Marknesse. Van der Steege weigerde dit, omdat hij in zijn ogen onvoldoende zekerheid kreeg over de betaling van de rechten.

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Mooi laat de kurken maar knallen in Vredepeel 🍾🍾🍾
Nijhof
In 2020 kopen en in 2019 gebruiken. Dat snap ik niet
Koeien boertje
@Nijhof in ieder geval niet betaald in 2019😅
George
Nu wel dan?
matt
@George Ja maar de eigenaar was bang dat hij nog een loer werd gedraaid.
Door de fiscus daar hebben ze ook nog iets voor moeten regelen.
George
Quote Reactie van @matt:
Ja maar de eigenaar was bang dat hij nog een loer werd gedraaid.Door de fiscus daar hebben ze ook nog iets voor moeten regelen.

Beter door de fiscus dan door een ander. 😀
Elvis
Denk dat dit tegen het einde van het jaar nog een beste rimpel in de fosfaatvijver gegeven heeft. Klaas fosfaat had de rechten van steegro allemaal al verkocht en toen moesten er opeens andere komen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's fosfaatrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!