Daar gaat het culinaire hapje in het plastic bakje: Even slikken voor chef-koks van toprestaurants

Voor elke chef-kok van Zoetermeerse toprestaurants was het even slikken. Hun culinaire gerechten kwamen niet perfect opgemaakt terecht op een bord, maar gaan zo een plastic bakje in. ,,De waardering voor het opmaken van gerechten is nu een stuk groter.”
 Luxe borrelplanken getest: ‘In je eentje eet je zo een plank leeg’ (gelderlander.nl)

Voor de kerstborrel kun je natuurlijk zelf een mix van kaas, worst en nootjes samenstellen, maar een kant-en-klare borrelplank is makkelijker. Met welke versie je de plank niet misslaat? Ons panel test het.

 Daar gaat het culinaire hapje in het plastic bakje: Even slikken voor chef-koks van toprestaurants (ed.nl)

Voor elke chef-kok van Zoetermeerse toprestaurants was het even slikken. Hun culinaire gerechten kwamen niet perfect opgemaakt terecht op een bord, maar gaan zo een plastic bakje in. ,,De waardering voor het opmaken van gerechten is nu een stuk groter.”

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden perfect geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!