Kaag onderzoekt geld voor omstreden ’hulporganisatie’

Waanzin!! Geldsmijterij.

Originele beschrijving

De Nederlandse subsidieaanvraag van het omstreden Islamic Relief Worldwide staat op losse schroeven. Het ministerie van Buitenlandse Zaken laat onderzoek verrichten naar de organisatie, die banden zou onderhouden met de omstreden Moslimbroederschap.

Deel dit topic

Reacties

+2
Coen
Zo hypocriet allemaal.

D66-er Kaag is getrouwd met een Palestijn en geeft ons belastinggeld aan antisemieten, GL heeft een antisemiet op de kieslijst en dan hebben we ook nog DENK.

maar FvD moest via de MSM en door de politiek kapot worden gemaakt, om niet bewezen antisemietise berichten in een app-groepje.
+1
Grasbaal
Quote Reactie van @Coen:
maar FvD moest via de MSM en door de politiek kapot worden gemaakt, om niet bewezen antisemietische berichten in een app-groepje

Waar rook is is vuur:

Sprookjes van Baudet

Er is een nieuw sprookjesboek in de maak: Forum voor Democratie concludeert na eigen ’onderzoek’ dat de partij weinig te verwijten valt in de rel over antisemitische uitlatingen bij de partij.

Thierry Baudet probeert de weg omhoog te vinden en dit neponderzoek is het startsignaal. De crisis waaraan Forum bijna ten onder ging, wordt gebagatelliseerd en het antisemitische stoepje wordt schoongeveegd.

Het wordt goed boenen voor Baudet en consorten, want dat de jongerentak van Forum met nazi-sympathisanten is doorspekt, is aangetoond in talloze artikelen en wordt ondersteund door allerlei getuigen. Dat Baudet zich verward gedraagt, complottheorieën verspreidt en zich antisemitisch heeft geuit tijdens een partijavond in Tiel, kan worden bevestigd door bijna alle voormalige aspirant-Kamerleden van Forum.

Zoals bekend zijn zij vanwege deze ’onfrisse bruine dampen’ - de treffende woorden van ex-FvD’er Annabel Nanninga - gebrouilleerd met Baudet. Dát wil wat zeggen, want diezelfde Nanninga laat zich maar al te graag minderwaardig uit over andere mensen. Zo heeft ze bijvoorbeeld het woord ’dobberneger’ voor bootvluchtelingen uitgevonden en hoopte ze dat de vreselijke ziekte ebola die regelmatig in Afrika huishoudt ’een beetje doorpakt’.

Werk aan de winkel dus voor Baudet. De geschiedenis van Forum moet worden herschreven zodat de strategie ’er is helemaal niks engs gebeurd, we zijn een normale democratische partij waarop u met een gerust hart kunt stemmen’ in stelling kan worden gebracht.

De Tweede Kamerverkiezing van 17 maart is de eerste horde die moet worden genomen om de oude glorie van de jonge partij te herstellen. Vier maanden heeft Baudet de tijd om de gebeurtenissen van de afgelopen vier weken uit te gummen, een nieuw narratief te fabriceren en van Forum voor Democratie weer een grote partij te maken.

Baudet kan dat, hij heeft eerder ongeloofwaardige uitspraken gedaan zonder dat zijn electoraat dat erg vond. Of is de geur van ’onfrisse bruine dampen’ in zijn kleding gaan zitten en gelooft geen enkele Nederlander meer in de sprookjes van Baudet?

Roy Hazenoot - NHD
wotan2
Quote Reactie van @Grasbaal:
Roy Hazenoot - NHD

Sorry Grasbaal, ik ben niet voor of tegen Baudet, maar wat gebeurd is in zijn partij stinkt. Niet omdat er mogelijk foute dingen met antisemitisme zijn gebeurd, maar de manier hij publiekelijk veroordeeld is zonder proces. Dat jij nu een collum van een of andere linkse journalist aanhaald als overtuigend bewijs, vind ik toch wel zeer kortzichtig.
Twentsch Land
Dat wat Coen schrijft ( even los van wat hij schrijft over baudet ) is gewoon de realiteit. Wat baudet betreft, ik was er niet bij en weet niet wat wel en niet is gezegd en in welke mate......wel denk ik dat baudet ( een beetje de zich zelf vinden de Messias ) niet werd gewaardeerd door over leden en dat om die reden een en ander wel wat is opgeblazen.

@wotan2
Grasbaal
Quote Reactie van @wotan2:
vind ik toch wel zeer kortzichtig

Jan Cees was er zelf bij en nam ook afstand:

Quote:
Lelystedeling Jan Cees Vogelaar, die als nummer 9 op de kieslijst van Forum voor Democratie in de Tweede Kamer staat, heeft een verklaring ondertekend waarin hij expliciet afstand neemt van uitspraken van Thierry Baudet en Freek Jansen. Vogelaar was aanwezig bij de bijeenkomst waar de uitspraken zouden zijn gedaan.

omroepflevoland.nl/nieuws/205143/…
wotan2
@Grasbaal dit vind ik dan iets harder bewijs, maar overtuigend bewijs is nog steeds niet geleverd. Zeker als je kijkt wat er nog genoemd word bij andere partijen, zonder dat daar ophef over gemaakt word.
Grasbaal
@wotan2 Genoeg bewijs??, niemand van de FVD top 10 heeft er voordeel aan gehad om het op te blazen maar wilde niet meer bij dit zooitje ongeregeld horen:


Coen
@Grasbaal , een te verwachten opinie van één van de MSM.

FvD moest via de MSM en de politiek kapot gemaakt worden.
+1
Grasbaal
@Coen de brief wat Nicki Pouw is ook verzonnen door de MSM?
+4
Marco de 1ste
NL wordt niet geregeerd door ons gekozen politici maar door ambtenaren leger ondersteund door main stream media. Krakers van vroeger die nu een stropdas dragen hebben posities ingenomen op bepalende plekken zoals rechtspraak en commisies.
[url]https://twitter.com/VizierOpLinks/status/1339235277706047489[/url]
+2
Kringloper
Fout links bestaat niet, als er aan de rechtse kant iets fout gaan lopen ze het hards te schreeuwen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0