FrieslandCampina past bedrijfsstructuur aan

FrieslandCampina gaat in het kader van de op 10 november aangekondigde reorganisatie ook de interne bedrijfsstructuur aanpassen. Daardoor vallen er 55 arbeidsplaatsen weg in de verschillende businessgroups.

Deel dit topic

Reacties

+2
slagroomvla
Betaalbare voeding als ambitie? mijn god...
+1
matt
Nourishing a Better Planet’. Met deze strategie focust de onderneming op zes ambities: betere en betaalbare voeding; betere inkomsten voor boeren, beter klimaat, betere natuur, betere verpakkingen en betere inkoop van duurzame grondstoffen.

Dat bijt elkaar deze 6 doelstellingen,5 zijn er tegelijkertijd haalbaar 6 kan niet.
Bartlehiemboer
Natuurmonumenten heeft al aardig een vinger in de ( groene) pap....
+7
Nijhof
De onderneming wil ervoor zorgen dat duurzaamheid nog beter wordt verankerd in zijn merken en producten zoals via het ‘On the way to PlanetProof’-keurmerk nu ook al gebeurt.

Jongens en meisjes in Amersfoort: graag even de focus op het redden van de coop ipv de planeet!!
Je hebt hoofdzaken van en bijzaken!!
Wanneer Hein zo graag groen wil doen terwijl de boeren rood staan kan hij beter overstappen naar D66 en samen met Tjeerd voor verlosser gaan spelen. In Den Haag mag je op een roze ( of misschien wel groene) wolk leven zonder iets te presenteren
Bij Rfc moet je je maar eens waar gaan maken voor je salarisverhogingen
crisis
Quote Reactie van @Nijhof:
focus op het redden van de coop ipv de planeet!!

Mooie nieuwjaarswens voor de directie van RFC.
dewittemotor
Als je dat bijbehorende schema van RFC bekijkt, wordt aan alles een getal gehangen als doel, behalve aan de prestatieprijs: dat is zo hoog mogelijk. Nogal een rekbaar begrip
puntertje
Hein z'n bewondering voor Polman is ongeëvenaard. Maar Hein, Polman is wel de laan uitgestuurd toen de eigenaren op een gegeven moment door kregen dat de topman een doorgeslagen activist bleek.
Nijhof
Hein is mede architect van het verkiezingsprogramma van het cda voor de komende verkiezingen
Geeft dat vertrouwen?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0