Illustratie van: dikketrekker

Minister Carola Schouten: 'Nu ik niet meer naar de kerk ga, ervaar ik leegte'

ChristenUnie-politica Carola Schouten is niet het type minister dat als ze thuiskomt de knop kan omzetten en meteen kan slapen. Ze neemt beslissingen die anderen raken en dat weet ze maar al te goed. ,,De uitdaging is geestelijk voldoende gevoed te blijven worden.’’

Deel dit topic

Reacties

+13
Nijhof
Easytoys
harke
@Nijhof eff pakketje dildos heen sturen
Melkboer16
Als ze nou leegte ervaart zou ze ff bij Mark Rutte langs kunnen gaan!
Die kan die leegte vast wel vullen😉
+1
Kringloper
@Melkboer16 Homo’s zijn in de regel niet zo gek op een poes🤔
+1
matt
@Kringloper hij heeft zeer waarschijnlijk geen actieve herinnering aan een poes 😁))
+1
jammermaarhelaas
Kan het artikel helaas niet lezen, ben geen lid van de LC. Maar, als ze wil, dan is er toch vast wel kerkbezoek mogelijk? Of moet ze elke zondagmorgen werken?
Jannus
Quote Reactie van @jammermaarhelaas:
Maar, als ze wil, dan is er toch vast wel kerkbezoek mogelijk?

Als het goed is heeft ze het 'huiswerk' thuis staan en begrijpend lezen is ook een gave en hoewel ik erg vergevingsgezind ben hoop ik wel dat er mensen zijn die haar beter kunnen inlichten over dat zij/wij/niet opgeofferd dienen te worden hetgeen we al jaren aan het reduceren zijn daar waar het altaar economische groei onverzadigbaar was in NOx uitstoot
jammermaarhelaas
@Jannus

Ja, dat huiswerk heeft ze vast thuis staan. Haar fractiegenote, Carla Dik Faber las zelfs nog een gebed op nadat ze gisteravond als laatste inbreng had mogen doen in het debat over de stikstofwet.
Jannus
Quote Reactie van @jammermaarhelaas:
Haar fractiegenote, Carla Dik Faber

Ze staan voor een duivels dilemma en worden aan alle kanten bijna verslonden,ik hoop voor hun dat ze de wijsheid hebben ook eens in te zien dat ze op de verkeerde weg zijn of dat er een andere uitgang gevonden wordt zonder dat er offers vallen want die zijn er al !!!!!!!!!

Zo ga naar bed,even een borrel ...heb griep..

Sterkte allen en morgen gezond weer op
+1
weurding
@jammermaarhelaas zelfs die willen haar niet meer🙈
jan w
@jammermaarhelaas
Er zijn toch Dominee's genoeg in DenHaag
weurding
@jan w prekers wel😳
+1
jan.1
Mogen max 30 personen in het kerkgebouw,dat betekend dat niet iedereen elke zondag een kerkdienst mee kan maken. Hier kan je je opgeven op donderdag en zaterdag hoor je of je aanwezig mag zijn in de zondagmorgen dienst.Zit ook systeem in dat je altijd een x wel aanwezig kan zijn.Tis overal verschillend,sommigen op alfabet en andere met wijken.
Maar tis iets minder gezellig...
En de minister heeft een drukke baan, kan ook niet altijd,net als de boer/in.....
Wolswinkel
@jan.1 lang leve het internet. Dan maar achter je laptop.😉
BertK
@Wolswinkel half uurtje later als normaal......😴
Carola er bestaat ook nog op internet kerk tv!! En je moet niet zeuren je hebt zelf met het voltallige kabinet deze regels verzonnen en door gedrukt via een noodwet,en de grondwet ondermijnt.
Carola moet het land verlaten , aufhoepelen , ga maar naar duutslaand !!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's type geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
17
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN