Column: Landbouwakkoord voor halve landbouw

In de Tweede Kamer lijken de geesten rijp te zijn om toe te werken naar een breed gedragen landbouwakkoord die natuur en landbouw voor een lange periode met elkaar in balans brengt. De landbouw moet er een hoge prijs voor betalen.

Deel dit topic

Reacties

kanniewaarzijn
Waarom is die gekke Schouten niet allang uit haar functie ontheven? Voor een minister die aantrad met de woorden dat ze eerlijkheid hoog in het vaandel heeft, maakt ze er een leugenachtige bende van. Ze overtreft Rutte zelfs!
Nijhof
Deze schrijver heeft wel dossierkennis 👍
Gaat er weer een AVVtje van de zuivel komen
Ik zie: sectormaatregelen
Heb al een naam bedacht: stikstofreductieplan

(klik om te vergroten)

kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Nijhof:
Deze schrijver heeft wel dossierkennis

Dit is inderdaad een kritische journalist. Zo vind je er niet veel, helaas!
jammermaarhelaas
@Nijhof

Heb gisteravond vanaf 1900 uur het debat gevolgd, tot het eind. Dit kwam daar ook langs, en was aangenaam verrast toen de minister aangaf dit aankomende zomer te bekijken.

Ik verwacht dat zij of haar opvolger hieraan nog wel herinnerd zal worden indien het vergeten dreigt te worden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0