Thierry Baudet:de nieuwe stikstofwet is de definitieve oorlogsverklaring van minister Schouten aan de agrarische sector

Deel dit topic

Reacties

+7
Melkputje
Ik ben niet onder de indruk van een man die direct na zijn bijdrage weer de kamer uitloopt
+5
kanniewaarzijn
@Melkputje Maar hij heeft wel gelijk!!
+1
Melkputje
Nog nooit iets bereikt voor de sector en jij geeft 'm gelijk? Dat is makkelijk politiek bedrijven voor zo'n man @kanniewaarzijn
+6
Boerbakje
@Melkputje wie heeft er volgens jou dan wel iets bereikt?
Al die zogenaamde agrarische politici, mee huilen met de wolven in het bos en als het er op aan komt tekenen bij het kruisje.
+2
Melkputje
Met hard schreeuwen haal je in de tweede kamer je gelijk niet. iets adresseren en iets oplossen zijn heel andere dingen. nou de laatste die iets aan een oplossing heeft bijgedragen is baudet @kanniewaarzijn
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Melkputje:
oplossing

Er valt niks op te lossen als er geen probleem is. Dat er een heel andere agenda is, dàt is wat Baudet hier aangeeft.
+1
Melkputje
Als de overgrote meerderheid van NL (en EU?) toch vindt dat er wel een probleem is, dan kun je wel zeggen dat het niet bestaat, maar dan ben je sowieso de grote verliezer. Beetje hetzelfde met klimaatverandering. Je kunt wel zeggen dat er niks verandert, maar als 99,9% van de wetenschappers zegt dat het wel zo is, dan kun je maar beter van de potjes gebruik maken om wat groener te worden dan alleen maar ontkennen dat het klimaat verandert @kanniewaarzijn
+1
BertK
@Melkputje probleem zou moeten zijn de conditie van de natuur, niet de stikstof depositie.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Melkputje:
Als de overgrote meerderheid van NL (en EU?) toch vindt dat er wel een probleem is

Herhaling: dat er een heel andere agenda is, dàt is wat Baudet hier aangeeft!
+1
Bartlehiemboer
@Melkputje Denk dat we het niet ontkennen maar dat er misschien een andere oorzaak is. Stel dat de aarde afgelopen jaar een fractie van een procent anders gedraaid is de laatste jaren. Dan is het hele klimaat in de war. Daar kunnen de boeren niet de schuld van krijgen. Andere kant zie je heel veel rotzooi in de natuur wat er niet anders kan komen dan door mensen handen. Daar mag echt iets aan gedaan worden.
+1
Spuit11
@kanniewaarzijn Baudet doet niet anders dan dat. Er is een sfeer gecreëerd of was hij de reïncarnatie van Reinhard Heydrich. De eerste dagen trapte iedereen daar in. Ook zijn politieke naasten (Hoi @JanCees ). Het komt er op neer dat dat een rookgordijn was omdat men niet om hem heen kan wanneer hij tijdens lastige vraagstukken met feiten komt. O.a. Marrakesh, stikstof, immigratie en de Greendeal die écht 1000 miljard gaat kosten. Maar wat heeft iedereen hem uitgelachen...
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Spuit11:
Er is een sfeer gecreëerd of was hij de reïncarnatie van Reinhard Heydrich.

Dat is de geijkte Pavlovreactie als er in Den Haag iemand opstaat die invloed dreigt te krijgen en niet politiek correct meeleutert.
+2
bertusdebeer
Zo jammer dat mensen deze
Partij half verkloot hebben deze baudet is geweldig.
+2
harke
Het is heel erg dat de ouderwetse landbouw partij (cda)net doet of zn neus bloed.
adriaan33
@harke in het CDA is er nog altijd de tegenstelling van de bloedgroepen.
Albert Altena
Zo jammer dat een ongeloof waardig iemand dat zegt!!!!!
+1
arie.j
Gisteravond laat zat ik nog wat te kijken.
Maar Baudet kreeg in de laatste termijn niet het woord, hij was verdwenen.
Wat moet je nou met zo'n man?
Dat hij tegen was, dat wisten we ook al voor het debat.
Iemand die in al zijn hooghartigheid de politiek regelmatig minacht en zegt er zich hoog verheven boven te voelen kan beter voor zijn baantje bedanken
+2
hans1980
@arie.j nee maar SGP naait je met de broek aan
+1
weurding
@hans1980 wel doordouwers dan🙈
Boerbakje
@hans1980 behalve als je boerin bent
+4
verbi
@arie.j Eindelijk een politicus die echt zegt hoe het werkelijk is en dan zeiken jullie hem af. Wat willen jullie straks GL/SP/PvdD met D66. Schijnbaar wel. En CDA/VVD die hebben ons al verlaten. CDA geeft met Verhagen als voorman voor de bouw al aan waar ze voor staan. VVD ken ik nog met v Aartsen als minister nou we weten wat dat geworden is. Eerst varkenspest en direct daarna een korting van 25% nou lekker volk. Jammer dat forum intern nu problemen heeft hoop dat ze de zaak op de rit krijgen voor de verkiezingen.BBB goede partij maar hebben straks niks in te brengen in de kamer als ze er al inkomen dus verloren stem.
+4
verbi
@verbi Nog iets ook ik minacht de politiek wie durft dit nog democratische te noemen,communisme is een beter woord.Je ziet het al bij de SP en GL pas maar op.
+2
George
@verbi
Ik vind het echt heel jammer wat er met die partij is gebeurd. Wat ik in de krant lees wat er die bewuste bijeenkomst is gebeurd kan ik niet goed noemen of recht praten als dat zo is. Maar hoe hij dingen onder de aandacht brengt en wat hij zegt zo denkt een hele grote groep van de bevolking. Niet iedereen durft zich ook zo uit te spreken.
arie.j
Quote Reactie van @verbi:
@arie.j Eindelijk een politicus die echt zegt hoe het werkelijk is

Hij heeft zijn eigen werkelijkheid heeft zul je bedoelen?
Ben nooit een aanhanger van Forum geweest, en nu nog veel minder.
+1
George
Quote Reactie van @arie.j:
Ben nooit een aanhanger van Forum geweest, en nu nog veel minder.

Goh hier verras je me wel mee. 😄
+4
verbi
@arie.j Hele stikstofverhaal is gewoon flauwekul achter een bureau bedacht. Industrie heeft geenzins een vergunning. Tata steel KRIJGT GRATIS 10000 kg ,schiphol en lelystad krijgen wat ze willen hebben. En wij worden gefileerd. Alleen FvD zegt er wat van. En dat Baudet meteen vertrekt maakt toch niks uit die is tenminste eerlijk. De rest zit tijdens het hele debat met de telefoon te spelen en dat vindt je dan wel weer normaal.Als we dit zootje na de verkiezingen weer krijgen blijft er van de landbouw weinig over. Hier en daar een ot en sien boer en een handjevol megaboeren en dat is het dan. Wees er maar blij mee. En de rest van Nederland wordt beton want die natuur compensatie gaat het dus niet worden
+3
Spuit11
@verbi Wacht nog maar even af. FVD werd een 2e VVD. De FVD-aanhang zat daar niet op te wachten. Die wil juist duidelijke taal zoals Baudet in dit filmpje deed. Ik zou ze nog niet teveel onderschatten. Er kan nog veel gebeuren, in Baudet's voordeel, voor maart.
Als ik zie welke vragen Van Haga stelt, dat is wat mensen bezighoudt en ook zeker over de streep zal trekken.
verbi
@Spuit11 Hoop oprecht dat Baudet het weer tijdig op orde krijgt.
+1
Albert Altena
@verbi Eerlijkheid gebied te zeggen dat hij tenminste wat zegt.
Maar is dit om te schoppen of uit kennis?
Maar desalniettemin doet mij hem denken aan die man van 85 jaar geleden.
adriaan33
@Albert Altena de hele situatie doet mij denken aan de wetenschappers en leiders van grote bedrijven die mede die man van 85 jaar geleden aan de macht geholpen hebben.
Grasbaal
Hoe nu verder?
+1
Twentsch Land
Hoe nou verder ..... nou dat legt hij in deze video wel heel duidelijk uit.

@Grasbaal

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
33
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
0