CBL wil in januari gesprek over FarmerFriendly: 'Verhoudingen lijken te verharden'

Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) heeft meer tijd nodig om het FarmerFriendly-keurmerk van Farmers Defence Force (FDF) te kunnen beoordelen. . De organisatie wil op een nader te bepalen datum in januari een gesprek met meerdere partijen.

Het CBL heeft vernomen dat er acties gepland staan en dat er 'dreigende taal' richting de organisatie en de supermarkten wordt gebruikt. „Het CBL heeft met zorg kennisgenomen van deze berichten. Zij zal niet toestaan dat haar belangen of de belangen van haar leden, als gevolg van het niet voldoen aan het door FDF gestelde ultimatum, worden geschaad door onrechtmatige acties, zoals acties die ertoe leiden dat distributiecentra of supermarkten (feitelijk) worden geblokkeerd. Het CBL zal daarom alles doen wat in haar macht ligt om dergelijke blokkades te voorkomen."

Het CBL zal de eventuele schade als gevolg van acties en blokkades direct verhalen op bestuursleden van FDF en de betrokken boeren.

Deel dit topic

Reacties

+4
Sjaakiee
Als ze eerst de kerst maar over zijn denken die gasten
+2
diekman
Volgende week denken ze wel anders
+1
kaas
@diekman dat denk ik ook
+1
MAANDAG DENKT MEN AL ANDERS, tubbergse taferelen die gaan er komen , de geest is uut de fles .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0