Oordeel over superstal voor 1344 koeien in Asten-Heusden komt pas in januari

ASTEN-HEUSDEN - Het Dorpsoverleg Heusden hoort pas begin volgend jaar het oordeel van de rechter over de mogelijke komst van een superstal voor 1344 koeien aan de Slobeendweg. Er is sprake van vertraging vanwege geringe bezetting bij de rechtbank, dat komt door corona.

Deel dit topic

Reacties

+3
Kringloper
Super goed voor het draagvlak zulke stallen🤔
+1
January
@Kringloper wat is het probleem 10 boeren met 130 of 1 met 1300
+1
bdf
@January dat je het uberhaupt vraagt zegt al veel. Er is niets te vangen in nummers of aantallen. Echter als iemand anders over jou of je collega's moet beslissen en draagvlak wilt behouden, wat is dan een logische keuze denk jij?
harke
@bdf leg me eens uit wat voor draagvlak de landbouw nog heeft???
+6
Jean-PierreK
@harke, volgens mij best veel. Als ik kijk naar het aantal voorbijgangers die afgelopen weideseizoen zeiden "geweldig dat je de koeien in de wei hebt". Als ik daarna uitleg dat alle overgebleven melkveehouders in onze gemeente de koeien weiden, zijn ze dan wel weer verward 🙈.
January
Is natuurlijk veel efficienter dan 10 boeren maar de consument wil terug naar ot en sien prima maar dan moeten ze ook maar betalen
+1
Albert Altena
@January Ot en Sien is terug naar 100x 13 koeien.
January
diekman
@Albert Altena Of 1000*1,3 koe 😀
kanniewaarzijn
@Albert Altena Precies. Ik vind 130 koeien niet bepaald Ot en Sien!
January
@kanniewaarzijn ook niet mega
kanniewaarzijn
@January Klopt. Mooi aantal.
Albert Altena
Maar goed.
Ot en Sien betaald niet op de export markt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , landbouwgrond en covid-19 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0