Illustratie van:

Stihl S 20 - Stihl ms194t loopt soms prima maar soms voor geen meter

Hallo ik heb een nieuwe stihl 194t kettingzaag
deze deed het een paar dagen prima maar zaterdag morgen wilde de zaag totaal niet stationair lopen ,(loopt op aspen) nog wat proberen te stellen maar totaal geen effect
zaterdag middag starte ik hem weer en toen deed die het weer prima
nu vanavond doet die het weer voor geen meter
wie heeft opties

Deel dit topic

Reacties

jirmo850
Het allerbeste is gewoon langsgaan bij de dealer, werk zelf ook bij een stihl dealer. In de meeste gevallen word het netjes opgelost met nieuwe onderdelen waar nodig
frammi
Laat de dealer de begrenzer er maar afhalen en opnieuw afstellen. Heb hetzelfde gehad.Dealer kon dit probleem al en heeft dit voor verschillende klanten(en ook voor mij) al opgelost.
Welgerap52
@frammi ik heb hem deze week bij een grote stihl dealer gebracht en die kunnen niets vinden ,ga er nu stihl motormix in doen om te proberen of dat werkt ,zou er op zon klein zaagje ook al een begrenzer zitten dan?
jirmo850
@Welgerap52 toeren begrenzen zit in de ontsteking en kan er niet afgehaald worden
Deutz fahr 5206
Lmb prins in dalfsen

Of

Takman in Ommen of Nijverdal of Zwolle

Weten er vast wel raad mee

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Stihl S 20 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN