Andre Arfman voorzitter van De Marke

Andre Arfman uit Vorden trekt per 1 december de kar bij Agro-innovatiecentrum De Marke. Officieel is hij per die datum voorzitter van Coöperatie De Marke, de organisatie die het Agro-innovatiecentrum gaat exploiteren.

Deel dit topic

Reacties

+1
Nijhof
Nu heb ik geen twijfels meer over mijn deelname
diekman
Wat wil je op de marke allemaal onderzoeken. Er wordt daarna weer misbruik gemaakt van de gegevens. Zie kringloop Achterhoek.
Nijhof
@diekman Niet zo negatief
Ik kan heel veel dingen bedenken die niet goed gaan in de melkveehouderij en waar je heel veel geld aan uit kunt geven om te onderzoeken
Doe je mee? We hebben nu een ervaren tijger op het schip door Arfman binnen te halen
-Jan-
Quote Reactie van @Nijhof:
Niet zo negatief

Helemaal mee eens,niet bij de kleinste tegenslag weglopen voor de insteek van het te behalen doel,mag een paar centen kosten maar daarna moet het wat opleveren
puddingbroodje
@Nijhof jij hebt je al opgegeven?
Nijhof
@puddingbroodje Nu maak je een grapje toch?
puddingbroodje
@Nijhof je klonk zo enthousiast!
Nijhof
@puddingbroodje Hoe kom je daar nu weer bij??
Ik heb heel even getwijfeld of ik er iets in zag
Nu definitief niet meer
Ik zie weinig problemen om mijn geld in te stoppen
Laat Arfman maar een andere sponsor zoeken
kanniewaarzijn
Duzzzz......je mag betalen om een hoop onzin die men in Den Haag bedacht heeft te pareren, terwijl je weet dat oplossingen van niet bestaande problemen niet worden geaccepteerd cq. steeds weer zullen worden aangescherpt.
+4
marcsterreborn
@kanniewaarzijn Ook dit is een zeer negatieve benadering. Het is heel goed dat boeren samenwerken om verder te komen. Zeker als je terugkijkt en ziet dat alle mooie overheidsproefboerderij-faciliteiten die we als sector jarenlang hadden de afgelopen decennia allemaal zijn weggesaneerd.
Jammer dat er altijd weer wegkijkers zijn die aan de zijlijn staan te sneren. Maar o wee als het onderzoek iets leuks oplevert, dan zijn ze er als de kippen bij om mee te profiteren
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @marcsterreborn:
, dan zijn ze er als de kippen bij om mee te profiteren

Nee hoor, van mij geen last. Maar ik wens iedereen het beste 😬
puddingbroodje
Ik vind het best een leuk initiatief jammer dat het dan ook gelijk zoveel moet kosten! als het bedrag een stuk lager was was er waarschijnlijk veel meer animo voor!
Albert Altena
Raar is het eigenlijk.
Je kijkt naar de personen die de proeven uitvoeren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0