Unilever en Nestlé waarschuwen de Britten: er dreigt een tekort aan voedsel



Originele beschrijving

Door de coronapandemie en de vraag naar producten voor Kerst is krapte ontstaan in Britse opslagmagazijnen, waardoor een tekort aan voedsel dreigt. 

Deel dit topic

Reacties

+32
MTSTAMMINGA
Er is geen voedsel tekort,maar tekort aan gezond verstand 😃
Bekkink
Beetje geld bijdrukken en er kan weer voedsel ingekocht worden
George
Wat een kwats toch eigenlijk , er is voedsel zat . En een land als Engeland heeft ook geld genoeg om voedsel te kopen. maar het wordt allemaal weer moeilijk gemaakt wat helemaal niet moeilijk is. Net zoals Karst zegt , ze hebben gewoon geen verstand.
+6
Melkboer16
@George en toch zit ik te wachten op taferelen dat er gevochten wordt om de laatste broden bij de bakker! Zou wel eens goed zijn voor ons
+2
George
@Melkboer16
Ja mooi maar het zou niet nodig moeten zijn en het gezonde verstand zou moeten overheersen en de boeren eerlijk behandelen met een eerlijke prijs.
+1
Jawis
@Melkboer16 dat tuig schroomt niet om dan maar te gaan plunderen... vlees en melk is dan zo weg...
diekman
Wordt tijd in Europa om te dreigen met voedsel levering door de boeren dan zijn de rapen gaar. Als je de burgers mee hebt. Draait de politiek wel bij.
ted9
@diekman zodat we allemaal vol gas meer kunnen gaan produceren?
diekman
@ted9 nee maar wel meer waardering als boer en minder regels.
+1
ted9
@diekman waardering kun je niet afdwingen
+1
m uut m
@diekman
En als de burgers zich tegen de boeren keren !?
diekman
@m uut m Als je honger krijgt wordt alles gewaardeerd. Komt zoals kars het zegt het gezonde verstand weer terug.
+1
demelkboer
@m uut m wat is het verschil met nu?
+4
kanniewaarzijn
@demelkboer Burgers keren zich helemaal niet tegen de landbouw. Het is een klein groepje schreeuwers dat steeds die indruk probeert te wekken.
+1
matt
@kanniewaarzijn ja klopt vergelijk het met kozp,zijn er procentueel weinig.
Iig ver in de minderheid.
weurding
@matt juist, maar helaas wel volk die tijd en energie hebben om heel sociaal media vol te spammen met hun discutabele gedachtenkronkels
OldFarmer_
@kanniewaarzijn En de media.
pieta
@m uut m Burgers zijn helemaal niet tegen de boeren. Dat is gewoon onzin. Sommige zien wat dingen liever op een andere manier. Maar die kunnen het met jouw manier van boeren wel net oneens zijn als met die van elke andere boer.
m uut m
@pieta
Ik zeg ook nergens dat de burgers tegen de boeren zijn.
Reageerde op Diekman dat als je alles platgooit de burgers zich weleens tegen je kunnen keren.
hypotheekboer
Ik zie het als een marketingtruc van Unilever. Ze geven aan dat de pakhuizen vol liggen. Dat moet doorgeschoven worden naar de consument. Nu alvast de consument bang praten. Na 1 januari duurt het logistieke proces wat langer en gebruiken ze de extra voorraad op. Dat krijg je met just in time levering.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
20
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0