Column: Investico-lijstje over stikstof geeft schijnzekerheid

€Handvol agrarische bedrijven houdt Nederland op slot’ Het is één van de ronkende koppen in de media deze week op basis van onderzoeksjournalistiek van Investico. Het onderzoek ziet er gedegen uit. Het gaat echter mis bij de basis.

Deel dit topic

Reacties

jan.1
Als maatschappelijk belang gebruikt gaat worden in de maatschappij dan zijn we weer een stap dichter bij een dictatoriale samenleving.Want de mensheid blijft altijd naar het meest volmaakte streven.

,,,,Via Twitter had ik contact met één van de onderzoekers van Investico. Hij daagde me uit om een piekbelaster buiten de agrarische sector te vinden en vervolgens dan te bepalen hoe het maatschappelijk belang van dat bedrijf weegt met het belang van het kalkoenenbedrijf. Zijn conclusie: ‘daar komt de boer echt niet beter uit’. Zolang we blijven werken met Aerius, kan hij zomaar gelijk hebben, even los van de vraag of je deze vergelijking wel moet maken. Dat ligt ook aan de definitie van maatschappelijk belang en of je voedselproductie in eigen land belangrijk vindt.,,,,,,
Nevergiveup
@jan.1 niet ze goed Jan.1 , wel Goede inzet van je 👍
Boerbakje
@jan.1 stel deze twitteraar maar eens de vraag waarom er na een oorlog of grote ramp als een van de eerste dingen die weer op poten wordt gezet de landbouw is.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0